DiningCity országos étteremhét

Az október 5–15. között zajló rendezvényen több mint 150 étterem várja a vendégeit az erre az alkalomra összeállított különleges menüsorokkal.

A Top kategória résztvevői 5900 Ft-tól, a Prémium kategóriában bemutatkozók 7900 Ft-tól, míg az Exkluzív kategória éttermei 9900 Ft-tól kínálják a 3 vagy akár 4 fogásos menüsorokat, szervizdíjjal együtt. A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet előzetesen bejelentkezni, amit érdemes minél előbb megtenni, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek ezúttal is korlátozott számban lesznek elérhetőek.

Az idei őszi étteremhét kínálata minden tekintetben változatosnak ígérkezik. A rekordszámú, több mint 150 étterem között találunk indiai, japán, libanoni, grúz, török, mexikói, francia, olasz, spanyol és persze magyar konyhát is. Az alkalomra komponált, előnyös árú menüsorok fogásai kínálnak glutén-, laktóz- és cukormentes ínyencségeket is a speciális étrendet követőknek, de a vegetáriánus vagy vegán vendégek sem maradnak éhesen. A programban számos olyan étterem szerepel, amely neves gasztronómiai listák szerint ott van a 100 legjobb magyarországi étterem között, vagy Michelin-ajánlással rendelkezik.

 

A fogások megalkotásakor a séfek olyan alapanyagokhoz nyúlnak, mint a homár, a polip, a szarvasgomba, a kecskesajt, a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó, a bivaly vagy a muflon. Ízlelhetünk majd pholevest, ramenlevest, báránygerincet, spanyol véres hurkát, Szent Jakab-kagylót is, de lesz rákraguval töltött tintahal, ördöghal, burgundi csiga vagy grillezett fürj is. Természetesen nem hiányozhat majd a kínálatból a liba- és kacsamáj, az osso buco, a steakek széles palettája, a Wagyu-burger, a lazac-Wellington, a flódni és a Gundel palacsinta sem.

Mindenki megtalálhatja az ízléséhez és a hangulatához illő specialitásokat.

Az éttermek listája: www.etteremhet.hu.

Call Now Button