Naturally 7-koncert Budapesten 

A világ egyik legjobb capella „Vocal Play” produkciója érkezik Budapestre 2019. március 27-én. Hamarosan mindenki meghallhatja, hogyan énekelnek „hangszerekké válva”.

A Naturally 7 együttes 2019. március 2-án kezdi meg egy hónapos európai turnéját, majd a tavasz második felében végigkoncertezik Amerikát. Budapest is bekerült a turnéhelyszínek közé: a magyarok 2019. március 27-én 19.30 órától találkozhatunk a fiúkkal a MOM Sportban.

A New York-i Naturally 7 turnéjának apropója a hetedik, „BOTH SIDES NOW” viselő albumuk bemutatója, melyből a koncerten a magyar rajongók is kapnak egy kis ízelítőt.

Az együttes különlegessége, hogy tagjai „hangszerekké válva” énekelnek. Trombitaként, harsonaként, gitárként, dobként, ahogy popos, soulos, jazzes számaik éppen megkívánják. Dalaikat csodálatosan gazdag és kellemes harmóniák vezérlik, gyönyörű vokálmegoldások a Naturally 7 egyedi tehetségével kombinálva. Ez a stílus és technika rendkívül ritka és különleges.

Úgy adják elő a Beatles, a Rolling Stones, a Boney M., a Coldplay, Michael Jackson, Simon és Garfunkel, Phil Collins és mások világslágereit, ahogy a világon senki más. Nem véletlen, hogy slágereiket már több mint 20 millióan élvezik a YouTube-on. Korábban Michael Bubléval közös világturnéjukon 467 koncerten több mint 4 millió nézőnek 25 országba vitték el zenéjüket a világ minden tájára (3 duettet elő is adtak Michael Bubléval). Töretlen sikerek vannak mögöttük és hatalmas sikerek előttük.

Az új album és az ahhoz tartozó turné érdekes újdonságokat tartogat számunkra. A lemez többféle műfajt ölel át, az egy évszázadon átívelő klasszikus dallamoktól kezdve, mint például Anton Dvorak „Going Home”, Anglia leghazafiasabb himnuszán át („Jerusalem”), egészen Roberta Flack: „The First Time Ever I Saw Your Face” vagy Sting: „Shape Of My Heart” című daláig. A főcímdal, a „Both Sides Now” pedig Joni Mitchell szerzeménye.

A koncerten várható a Naturally 7 korábbi sikerszámainak figyelemre méltó feldolgozása is. Repertoárjukban olyan világhírű slágereknek is szerepelnek, mint Phil Collins „Feel It (In The Air Tonight)” című száma vagy a Coldplay emlékezetes „Fix You” című dala, egészen a „Wall Of Sound” című saját szerzeményükig.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei