Három koncert, ahol beöltözve bulizhat márciusban

Nincs is jobb móka annál, mint amikor valaki korhű jelmezekben táncol a kedvenc slágereire. Bár a farsangi időszaknak már vége, márciusban újra egy kicsit bolondozhatunk: márciusban három olyan nagykoncertet is megrendeznek Budapesten, ahová kifejezetten beöltözve várják majd a közönséget.

Öltözzenek az 1920 évek Amerikájába! Lepjük meg közösen a Postmodern Jukebox fellépőit!

A 20. század utolsó harmadában az USA-ban született meg a posztmodern irányzat. Nemcsak gyönyörű épületeket, hanem például zenei újításokat, később  magát a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox megalakulását is köszönhetjük ennek az időszaknak. A márciusban ismét Budapestre látogató PJM-koncert szervezői arra kérik a vendégeket, hogy amennyiben  van rá módjuk, illetve szeretnék meglepni a fellépőket, a ’20 évek divatjának megfelelő öltözékben érkezzenek. Mert emlékezni jó! Ha még nem vette meg jegyét, tegye meg még ma, ne maradjon le a PMJ-érzésről. A koncerten fotózkodjon Ön is a Danubius Music-falnál!

Jegyek itt: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/scott-bradlees-postmodern-jukebox-budapest-papp-laszlo-sportarena-1080737/performance.htm

Mi sose hagyjuk ABBA!

Szívecskés melegítőnadrág, flitteres cowboyegyenruha, csillogó holdjáró cipő, hajpánt. Ennél jobban össze sem lehetne foglalni a ’70-es évek divatját, és persze az ABBA sztárjainak megjelenését. Március végén Budapestre és Győrbe is ellátogat a világ legjobb ABBA-emlékkoncertje, a THE SHOW: A TRIBUTE TO ABBA. A szervezők felhívást tettek közzé: arra kérik a legnagyobb rajongókat, hogy a koncertekre a ’70-es évek divatjának megfelelő öltözékben érkezzenek, hogy így legyen teljes az időutazás mindenki számára a helyszínen. Mert emlékezni jó! Mi sose hagyjuk ABBA! A koncerten fotózkodjon Ön is a Danubius Music-falnál!

Jegyek itt: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-show-a-tribute-to-abba--gyor-budapest-172/events.html

Vissza a 90-es évekbe! Ki ne ismerné az Enigma dalait?

A történelemben először az eredeti Enigma-hangok újra összeállnak, hogy a globális Enigma-jelenség elképesztően gyönyörű zenéjét hozzák el számunkra élőben és eredetiben. A szervezők arra kérik a márciusi budapesti koncert vendégeit, hogy a koncertekre a ’90-es évek divatjának megfelelő öltözékben érkezzenek, hogy így legyen teljes az időutazás mindenki számára a helyszínen. Lapul még a szekrényében valahol egy színes susogós dzseki, egy bőrblézer vagy egy térdnadrág? Ha talál az elfelejtett szekrényben a 90-es évekből ruhákat, ne habozzon, öltözzön és jöjjön el az akkori divatnak megfelelően! Mert emlékezni jó! A koncerten fotózkodjon Ön is a Danubius Music-falnál!

Jegyek itt: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/original-enigma-voices-budapest-mom-sport-509309/event.html

Akár ez is tetszhet A szerző további művei