Lepke- és ásványkiállítás

A kiállításon több mint 3500 db szebbnél szebb színezetű és formájú trópusi lepke és több száz kiállított hazai és külföldi ásvány várja a látogatókat. A gyűjtemény európai lepkefajt nem tartalmaz!

Mobilitási pont segíti az átszálló utasokat Bécsben

Üzembe helyezték az osztrák főváros első mobilitási pontját, ahol a tömegközlekedési eszközökről leszállók egy helyen bérelhetnek közösségi kerékpárt vagy autót, rendelhetnek taxit vagy tölthetik fel az elektromos autójukat.

Kedvezményes jegyek a filmhéten

Szabó István Bizalom című filmjének digitalizált és felújított változatának vetítésével nyílik február 7-én a 4. Magyar Filmhét Budapesten.

Vállalkozások, figyelem! Nyakunkon a határidő

Két napjuk maradt azoknak a cégbejegyzésre kötelezett vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak, amelyek már tavaly vagy azelőtt székhelyszolgáltatást vettek igénybe és ez idén sem változott. A székhelyszolgáltató adatairól 2017. szeptember…

Létrejött az álomcsata Hosszú Katinka és Katie Ledecky között

És amit az egész világ remélt, az összejött női 200 méteres gyorsúszásban: a jelenkor két legnagyobb klasszisa, Hosszú Katinka és Katie Ledecky pályafutása első csatáját vívja majd a szerda délutáni fináléban. És még egy kis csoda: Cseh…