böngészés Tag

film

A film címkével ellátott cikkekben a kultúrkaland rovatba a filmekkel , sorozatokkal, film újdonságokkal és sztárokkal kapcsolatos cikkeket, tartalmakat gyűjtöttük össze. Válogasson seniorplus.hu életmód magazin címkéi között, hogy érdeklődési kőre alapján tudjon tartalmakat választani.

I. Erzsébetvárosi filmnap

Ezen a napon két dokumentumfilmmel és egy jól ismert vígjátékkal kedveskedünk az erzsébetvárosi filmnaplátogatóinak. A filmek mellett a színpadon és a Pesti Magyar Színház előtti téren izgalmas zenei programokkal várjuk az ide látogató…

Művészeti sokszínűség a 4. Zsidó Művészeti Napokon

Swing-, jazz- és popzenei koncertek, klezmeroperett, színházi előadások, filmvetítés, kiállítás és kortárstánc-előadások színesítik az idén a Zsidó Művészeti Napok (ZsiMü) programkínálatát – jelentette be dr. Vadas Vera, a hazai kulturális…

Az a nap a tengerparton

Játékidő: 110 perc. Rendező: Dominic Cooke. Főszereplők: Saoirse Ronan, Billy Howle, Emily Watson, Samuel West, Adrian Scarborough.

Scorsese dokumentumfilmet rendez Bob Dylanről

Martin Scorsese Oscar-díjas amerikai filmrendező dokumentumfilmet készít Bob Dylan legendás énekes, dalszerző, költő 1975-ös turnéjáról – idézte a Netflix bejelentését a The Guardian hírportálja.