A megnyugtató gondoskodás

Végre megvan a megoldás a gondozott sírhelyekre egész évben

Ha kilátogatunk a temetőbe, ahol elhunyt szerettünk nyugszik, jó azt látni, hogy a sírhely gondozott, ápolt. Sajnos azonban nem mindig van lehetősége az embernek kijárni a sírkertekbe és rendben tartani a sírokat. Erre kínál megoldást a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. szolgáltatása.

A BTI Zrt. vállalja a különböző típusú sírok – hantos, hant nélküli, kőszegélyes stb. – felületének idényvirágokkal (tavaszi, nyári, őszi) történő beültetését és rendszeres ápolását havonta, illetve az egész sírgondozási szezonban. A sírok gondozását és ápolását kertész szakemberek közreműködésével és felügyeletével végzi.

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik sírok igényes és szakszerű ápolásában. A szolgáltatást minden temetői irodában meg lehet rendelni, illetve az intézet honlapján keresztül is kérhet ajánlatot (link).

A sírok gondozását és ápolását kertész szakemberek közreműködésével és felügyeletével végzik

Az ajánlat elküldése előtt a BTI Zrt. előzetesen felméri a sírhelyet, hogy alkalmas-e a felkért szolgáltatás elvégzésére. Amennyiben annyira elhanyagolt, hogy nem lehet elvégezni rajta a megrendelt gondozási szolgáltatást, a teljes  rendbetételére is küldünk megfelelő ajánlatot.

A megrendeléshez segítséget kaphatunk a budapesti köztemetőkben, illetve az alábbi linken (sírgondozás) lehet utánaolvasni.

http://www.btirt.hu/allando-vagy-eseti-sirgondozas/

Telefon: (06-80) 200-611

(X)

Jelen és jövővel kapcsolatos cikkeinket ezen a linken találja: Jelen és jövő

Akár ez is tetszhet A szerző további művei