böngészés Tag

minőség

Mesterséges intelligenciával már „megmozdíthatóak” a régi fotók is

Napjainkban már szinte mindenki az okostelefonjával örökíti meg a legemlékezetesebb pillanatokat, miközben a legalább annyira értékes régi felvételeink ott porosodnak valahol a padláson. Az analóg emlékekből is lehet ugyanakkor maradandót alkotni: az ajándéktárgyakon túl a mesterséges intelligencia segítségével egy-egy kép életre is kelhet, de egyfajta digitális emlékhely is létrehozható a múltbéli eseményekből.

Új pesztóválaszték érkezik a superfoodok kedvelőinek

Egészséges, adalékmentes, helyi termelőtől vehetjük meg és percek alatt pompás ebédet készíthetünk belőle: mindezt elmondhatjuk sokak kedvencéről, a pesztóról, ami most prémium minőségben és többek közt szarvasgombás ízesítéssel kerülhet az asztalra.

Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát

Csak a dunavecsei Zöldi Kertészet munkatársai tudják, mi teszi olyan finommá a mákjukat, az általuk alkalmazott technológia ugyanis szakmai titok. A százéves múlttal büszkélkedő családi vállalatban jelenleg öt fiútestvér irányítja a munkát, céljuk pedig az, hogy a fogyasztók számára egészséges, szép és igazán ízletes zöldségeket termeljenek. A mák kuriózumnak számít a kínálatukban, nemcsak az íze miatt, hanem azért is, mert sokan azt sem tudják, hogy termelnek Magyarországon mákot. 

A Dr. Chen Patika gyára

Az Oriental Herbs Kft. (Dr. Chen Patika) 1994-ben alakult családi vállalkozásként, és a több mint 20 év alatt számos változás történt. Mára Európa kiemelkedő TCM-vállalatává* nőtte ki magát, valamint meghatározó szereplője lett a piacnak. Míg kezdetben a termékek csak hazánkban voltak kaphatók, napjainkra az EU több országában is hozzáférhetők az egészségtudatos vásárlók számára. A Dr. Chen Patika a hagyományokban gyökerezik, lépést tart a tudomány fejlődésével és mindenkor kiváló minőségre törekszik.

2017 az „évszázad” évjárata

Bár a naptár még csak október elejét mutatja, a hétvégén a borvidékek többségénél, így a Varga Pincészetnél is véget ér a „nagy szüret”. A termés a mennyiségét tekintve jó közepes, ám minőségében kiemelkedő. Esőt és napot pont annyit és pont úgy kapott a növény, ahogy szereti, és ezt nagyon meghálálta: az egészséges és a megszokottnál illatosabb, ízesebb szőlőkből tiszta, gazdag, vibráló borok születhetnek.
Call Now Button