Anyák napi meglepetés Eplényben

2019-ben május első vasárnapján az anyukák ingyen libegőzhetnek, ha együtt jönnek a családdal.

Az elmúlt évben több mint 5000 vendég volt anyák napján, idén is nagyobb látogatottságra számítanak. Legyen együtt a család a friss levegőn, jöjjön el mindenki anyák napján, és kapcsolódjanak ki együtt a friss levegőn, messze a várostól Eplényben a libegőnél! A libegő segítségével nagyszerű élményben lehet része mindenkinek, gazdagodjanak együtt közös kalandokkal, legyen mit mesélni a szomszédoknak, ismerősöknek, barátoknak!

A libegőzés mellett sok más programmal is készülnek. A játékszigeten tudnak majd játszani a gyerekek, lesz ugrálóvár, trambulin, mászófal és körhinta is.

Lesznek kézműves árusok is a völgyben, hogy emeljék az esemény fényét! 100% kézműves, 100% helyi standok lesznek, jobbnál jobb kézműves, saját gyártású varrott, fonott árukkal, ásványokkal!

A hegytetőn érdemes lesz kiszállni a libegőből, hiszen az Ámos-hegyi kilátóból csodálatos a kilátás, tiszta időben még a Balatonig is ellátni.

A kilátóhoz egy mezítlábas ösvény vezet, amin minden lépés egy új élmény, érdemes lesz kipróbálni!

Ha nem tudják megunni a kilátást, akkor a hegytetőn a Das WeltAuto Panorámabár szélvédett teraszán tovább lehet gyönyörködni benne egy kávé, üdítő vagy könnyű ebéd mellett.

Reméljük az időjárás is kedvez, és egy nagyszerű programon vehetnek majd részt az érdeklődők.

Call Now Button