Zenei tehetség és időtlen stílus: ismét Budapesten a Postmodern Jukebox

Ismét Budapestre látogat a Postmodern Jukebox. A zenei formáció „Welcome to the Twenties 2.0 Tour” című turnéjával közel 250 városban fog fellépni igazi Twenties 2.0 partihangulatot teremtve. A magyar közönség március 13-án este 8 órakor láthatja-hallhatja őket a Papp László Budapest Sportarénában.

A közelgő 2020-as évek beharangozására, a híres idő visszapörgető „Postmodern Jukebox” néven ismert zenei formáció körbe fogja járni a bolygónkat 2019-ben a „Welcome to the Twenties 2.0 Tour” című turnéjukkal. A turné célja, hogy felkészítse a világot egy új évtizedre, egy olyan évtizedre, amelyben a Postmodern Jukebox megalkotója, Scott Bradlee reményei szerint az elmúlt generációk zenéjének jellemző stílusához és szakmabeli tudásához térünk majd újra vissza.

„Legutoljára a húszas évek a jazzt adták nekünk, Amerika egyetlen igazi művészeti formáját. Ki tudja, mit hoznak a 2020-as évek?” – morfondírozik Bradlee. „Egy biztos, hogy a legtöbb embernek már elege van a kattintásra csábító főcímsorokból, az esztelen valóságshow-kból és az okostelefon-függőségből, melyek csak arra voltak jók, hogy elidegenítsék egymástól az embereket az elmúlt évtizedben. Mi arra használjuk a kis popkultúrakuckónkat, hogy megkérjük az embereket, felejtsék el a problémáikat, és jöjjenek el bulizni velünk egy estére, ezzel megünnepelve az igazi zenei tehetséget és az időtlen stílust élőben és a való életben.”

„Amikor megalkotjuk a Postmodern Jukebox-koncepció turnéverzióját, mindig a megfelelő tehetségeket párosítjuk össze a megfelelő zenei anyaggal, és egy különleges, elképesztő élményt építünk fel a Postmodern Jukebox rajongói számára” – árulja el Bradlee. „Készüljetek a legszenzációsabb húszas évek partijára »A nagy Gatsby« ezen az oldalán.”

A Bradlee által 2009-ben megalapított Postmodern Jukebox (PMJ) több mint egymilliárdos YouTube-nézettséget és 3,5 millió feliratkozót gyűjtött össze, valamint 1,7 millió Facebook-követői létszámot ért el. Az elmúlt fél évtizedben, a PMJ végigturnézta a világot több száz fellépéssel, telt házas koncertekkel hat kontinensen át. Olyan show-kon is felléptek, mint a „Good Morning America”, vezették az iTunes és Billboard zenei slágerlistákat, és még az NPR Music, NBC News figyelmét is felkeltették, valamint egy egész sor hírességet is a rajongóik között tudhatnak.

A budapesti koncert szervezője ismét a Danubius Music Produkciós Iroda.

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/scott-bradlees-postmodern-jukebox-budapest-papp-laszlo-sportarena-1080737/performance.html

Akár ez is tetszhet A szerző további művei