Tíz percem van tavaszra

Tippek és tanácsok, miként öltözzünk akkor, amikor a természet is megújul

Igenis létezik a tavaszi fáradtság. És igenis nem könnyű azonnal átállni egy új évszakra, új időszakra, új tempóra. Közben persze mégis jólesne valami új élmény, egy kirándulás, egy színházi előadás és ekkor beugrik, hogy esetleg pár új ruha is. Ilyen helyzetben jó a biztos, jól bevált dolgokra támaszkodni.

Az alapdarabok

Ruhákban ezek a támpillérek az ún. alapdarabok. Amik nem mennek ki a divatból, és minden élethelyzethez passzolnak. Biztosan neked is akad a szekrényedben egy fekete nadrág és szoknya, egy fehér ing, egy farmernadrág és egy fekete blézer. A jó hír az, nincs is más dolgod, mint ezekhez keresni pár trendi darabot, kiegészítőt, és így akár 10 perc alatt is lehet varázslatos szetted.

Bevásárlólista tavaszra

Az idei tavaszi trend, lehetőséget kínál megélni minden oldalunkat és kifejezni belső hangulatunkat. Az élénk színekkel az energikus, határozott, tettre kész egyéniségünket tudjuk érvényre juttatni. Ha viszont inkább háttérbe húzódnánk, elrejtőzhetünk egy hatalmas kardigán ölelésében. Romantikus, álmodozó hangulatunkat pedig a virágminták és pasztellszínek segítik igazán átélni.

Íme a bevásárlólista:

  • egy pasztell vagy virágos blúz,
  • egy pasztellszínű nadrág vagy szoknya, bevállalósabbaknak virágmintás,
  • egy pasztell vagy virágmintás dzseki,
  • egy bő fazonú, azaz oversizedkardigán,
  • egy élénk színű póló,
  • egy élénk színű vagy virágos táska és cipő,
  • egy élénk színű vagy virágos nyaklánc,
  • egy pasztellszínű ruha.

 4 kombináció a biztos sikerhez

Az alapdarabokkal megfelelően kombinálva letisztult, divatos és a belső hangulatunkat is finoman kifejező lesz a megjelenésünk. A fekete nadrág és szoknya komolyságát egy virágos blúz remekül tudja ellensúlyozni, ha pedig hozzá illő élénk táskát és cipőt is felveszünk, az plusz üdeséget csal az összképbe.

A fehér ing segít a romantikus, virágos, pasztellmegjelenést letisztultan, összeszedetten érvényre juttatni. A farmer, mindig kéznél van, ha kényelemre vágyunk, amit egy élénk színű póló és cipő rögtön feldob, a hűvös szél elől pedig elrejtőzhetünk a nagy kardigán mögé, ami egyúttal segíti megtartani a nőies, finom megjelenést is.

Különleges alkalmakra, egyedi, mégsem kirívó megjelenést tud kölcsönözni egy visszafogott pasztell ruha és egy bohém kistáska, amit a fekete blézer és a fekete cipő segít a hagyományos elegáns vonalon tartani.

Stílusvadászattal kapcsolatos cikkeinket ezen a linken találja: stílusvadász

Akár ez is tetszhet A szerző további művei