Szexhajó, a világ legerkölcstelenebb járata

Éle­te leg­ero­ti­ku­sabb út­jára csá­bítja egy üzleti vállalkozás: ön be merné vállalni?

Elképesztően pikáns, és kissé perverz ötlettel állt elő egy mexikói hajózási társaság: 2018 áprilisában útjára indítja minden idők legerotikusabb és legerkölcstelenebb hajójáratát, ami Barcelonától Rómáig ringatózik majd a gyönyör hullámain. Bárki jegyet vehet rá, aki nem fél a fedélzeten átélni a kéjt.

A bevállalós turisták már napközben is válogathatnak az erotikusabbnál erotikusabb programok közül, az érzéki szexmasszázs mellett a párcserét és a csoportos orgiát is kipróbálhatják…

Akik nem félnek felpezsdíteni a szexuális életüket Fotó: Schutterstock

Az új, Barcelonából Rómába tartó járatunk izgalmas lehetőséget kínál azoknak a szingliknek és pároknak egyaránt, akik nem félnek felpezsdíteni szexuális életüket, és valami újra, valami szokatlanra, valami felejthetetlenre vágynak” – lelkendezett a társaság szóvivője a Daily Star angol lapnak. Bár a gyönyörrel átszőtt útig még több mint egy év van hátra, a jegyeket máris árulják!

Itthon is lesznek szextúrák

De szextúrák lesznek Magyarországon is, ha nem is vízen, hanem szárazföldön. Kovács Kovi István pornófilmes pápa megállapodott egy magyar utazási irodával, amely fakultatív programként az ide érkező turistáknak felnőttfilmes forgatást kínál. A vendégek élőben tekinthetik meg, hogy a belámpázott forgatási helyszíneken miként készíti Kovi a szexfilmeket. A pornóforgatáson az akciók élesek, de a turisták csak nézhetik, nem szállhatnak be. Mindent a szemnek, semmit a kéznek vagy más testrésznek. Viszont lehet fényképezni, beszélgetni a szereplőkkel, sőt, aki szeretné, az meg is veheti a helyszínen egy DVD-n az elkészült, és gyorsan megvágott filmet.

Ez is perverzió, csak más: indul a Titanic mása

Perverzió terén azonban talán még ezeken is túltesz az új Titanic, amelyet Clive Palmer ausztrál milliárdos álmodott meg, és korhű másolata lesz az 1912-ben elsüllyedt hajónak. A Blue Star Line (az eredeti hajót tervező cég neve White Star Line volt) 2018-ban bocsátaná vízre a hajót, amelynek utasait még korabeli, 1910-es évekbeli ruhákkal is meglepnek majd, hogy átélhessék az eredeti Titanic utasainak élményét. Nem mellékes, hogy a részletekre kiemelten figyelő cég még a legendás lépcsősort is az eredeti pompájában építi meg.

Útban a végzet felé az eredeti hajó Forrás: wikipedia

Palmer, az ausztrál milliárdos azt mondta, hogy az új Titanic azoknak állít emléket, akik 1912-ben a tragikus sorsú hajón utaztak. Az eredeti tervek szerint már idén elindult volna az óriáshajó, első útja Southamptonból New Yorkig tartott volna, de az indulást végül 2018-ra halasztották. Az úti cél is módosult, a legendás hajó végül Kínából Dubajba szállítja majd utasait.
A gyártók persze az eredetihez képest több helyen is változtattak, a másolatot a mai kornak és előírásoknak megfelelő mentőeszközökkel szerelték fel, és a tengerjáró a legfejlettebb navigációs rendszerrel is büszkélkedhet. Csak nehogy erre is azt mondják, a Titanic elsüllyeszthetetlen.

További kalandok

Ha szeretnél még sok érdekes riportot olvasni, akkor menj rá az alomutazo.hu honlapomra, s böngészd végig a rovatokat. Ha tetszik, keresd meg az alomutazo.hu honlapon a Facebook. boksz és a „Feliratkozás hírlevélre” jelölések között a Tetszik + Megosztás + Követem gombokat és klikkelj rájuk, mert ezzel segítesz, hogy minél több emberhez eljussanak az írásaim.

www.alomutazo.hu

 

Akár ez is tetszhet A szerző további művei