Jön a II. Libegők éjszakája

Július 20-án ismét megrendezik a Libegők éjszakáját. A Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter szervezésében idén már 6 helyen lehet majd libegőzni éjszakába nyúlóan.

Zugligeti Libegő

Zugligeti Libegő – Budapest

A BKV hivatalos híreiben olvashatjuk, hogy a Zugligeti Libegő esti nyitvatartása 19 és 1 óra között alakul majd az esemény napján. Jegyeket korlátozott számban kizárólag elővételben lehet vásárolni július 3-tól a libegő völgyállomásán nyitvatartási időben.

Sátoraljaújhely

Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely

A Zemplén Kalandparkban reggel 9 órától meghosszabbított nyitvatartással egészen 24 óráig lehet majd libegőzni. Jegyelővétel nem szükséges, csak érkezni kell a helyszínre. Retúrjegyet egészen 23 óráig lehet majd vásárolni.

Eplény

Kaland Hegy – Eplény

Eplényben a 4 üléses felvonó reggel 9 órától lesz látogatható meghosszabbított nyitvatartással egészen 24 óráig. Elővétel, foglalás nem szükséges, a helyszínen lehet majd megvásárolni a jegyeket. A libegőzés mellett ingyenes játékokkal várják az üzemeltetők a családokat, mint például trambulin, ugrálóvár, mászófal és büfé is nyitva lesz a helyszínen.

 

Mátraszentistván

Sípark – Mátraszentistván

Mátraszentistvánban július 20-án nem csak esti programmal készülnek a szervezők. Kicsiket és nagyokat is egyaránt várja az állatsimogató, ahol minipóni, törpeszamár, rackakicsinyek, törpekecskekicsinyek, nyuszi, csirke, kacsa, liba közelében lehetünk majd. Használható lesz a „summertubing” és a varázsszőnyeg is nyitvatartási időben. A panorámalift délelőtt 11 órától egészen 21 óráig lesz majd nyitva, valamint a Hóhatár hütte is várja a vendégeket.

Mátra Libegő

A programhoz csatlakozott még a Mátra Libegő – Sástó és a Libegőpark – Lillafüred is, ezek programjait a szervezők nemsokára közzéteszik.

Lillafüred

Akár ez is tetszhet A szerző további művei