6 éves az Internetpatika!

Egészség elérhető áron a hatodik születésnapját ünneplő Interneptatikában! Egészség elérhető áron a hatodik születésnapját ünneplő Interneptatikában! Egészség elérhető áron a hatodik születésnapját ünneplő Interneptatikában! Egészség elérhető áron a hatodik születésnapját ünneplő Internetpatikában!

Az Internetpatika 6 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy a vásárlási folyamatot felgyorsítsa és egyben a vásárló elkerülje a sorban állást, az áruházakban való keresgélést és sok egyéb kellemetlenséget, amit a szükségszerű egészségmegőrző termékek beszerzései okoznak. Amellett, hogy az internetes vásárlással rengeteg időt nyerünk, óriási kényelmet is biztosít számunkra, mivel a gép előtt ülve könnyedén rátalálunk minden olyan termékre, amire éppen szükségünk van.

Az Internetpatika – 6 éves fennállása alatt kétszer is elnyerte az Ország Boltja Népszerűségi Díjat – 2011 óta igyekszik megkönnyíteni mindenki számára a vásárlást. Webáruházában minden olyan termék megtalálható, amely elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez.

Kókuszolaj, xilit, szénhidrátcsökkentett liszt

A webáruház segítségével csak egy gombnyomás, és mindenki megrendelheti a számára szükséges termékeket. Kényelmes, nyugodt körülmények között és alaposan átgondolva lehet az Internetpatika gazdag árukészletéből igényeik szerint és pénztárcáikhoz mérten választani. Óriási könnyebbség minden vásárlónak, hogy a kiválasztott és megrendelt kozmetikumokat, biotisztítószereket, a reformélelmiszereket (pl. a kókuszolajat, a xilitet vagy a szénhidrátcsökkentett liszteket) egyaránt házhoz szállítja az Internetpatika. Jó hír, hogy minden hónap első hétfője zöld hétfő, ami azt jelenti, hogy akkor bármilyen értékben is vásárol, ingyenes lesz a kiszállítás.

A Rákóczi Patikával való együttműködésnek köszönhetően – legyen szó vény nélkül kapható OTC-termékekről, gyógyászati segédeszközökről, szépségápolási termékekről vagy épp az egészséges életmódhoz szükséges étrend-kiegészítőkről – itt mindent megtalálható, amik az otthoni készletek feltöltéséhez szükségesek. A webáruház virtuális polcait széles kínálat és bőséges áruválaszték jellemzi. Érdemes körülnézni az akciós termékek között is, és válogatni az Internetpatika prémiumkínálatából!

Az Internetpatika számára kiemelten fontos az egészséges életmód népszerűsítése. Éppen ezért igyekszik az érdekes ismeretterjesztő cikkek mellett – legyen szó akár babavárásról vagy az évszakoknak megfelelő vitaminellátásról – felhívni a figyelmet a legjobb minőségű vegán, de akár a babavárást elősegítő étrend-kiegészítő termékekre is.

Ajánlott gyakorta figyelni az Internetpatika oldalát

Ajánlott gyakorta figyelni az Internetpatika oldalát, és feliratkozni a hírlevelükre, hiszen folyamatos akciókkal és kedvezményes ajánlatokkal kedveskednek vásárlóiknak.

A webáruházból rendelt csomagokat – 7000 forint feletti rendelés esetén – futárszolgálattal országszerte ingyenesen kiszállítják, illetve már több mint 400 Pick Pack Ponton keresztül van lehetőség átvenni.

Az otthoni készletet érdemes feltölteni az Internetpatika által kínált árukkal! Mindig jól jön, ha van otthon egy kis sebtapasz vagy C-vitamin. Itt mindenki elérhető áron választhatja az egészséges életmódhoz hozzásegítő termékeket. Figyeljünk jobban a családunkra és önmagunkra, és válasszuk az egészséget elérhető áron! Az Internetpatika prémiumtermékeinek kínálata minden igényt kielégít, és egyben hozzásegíti a vásárlókat ahhoz, hogy az élet minden pillanatában felkészültek lehessenek az egészségük megóvására.

Az Internetpatika ez év decemberében ünnepli a hatodik születésnapját, amely alkalmából sok meglepetés és ajándék vár a vásárlókra. Részletek itt: https://internetpatika.hu/spg/102405/Intermatpatika-szulinap2017

www.internetpatika.hu

https://www.facebook.com/internetpatika

Akár ez is tetszhet A szerző további művei