Zorán és Kiss Ádám is belekóstol a mádi éjszakába

Jó éjszakát Mád!

Június 10-én kiderül, mennyi kincset kínál még a furmint mellett a tokaj-hegyaljai borvidék egyik büszkesége, Mád. A 2017-es Jó éjszakát Mád! című eseménysorozat programjai szemet, szájat és fület gyönyörködtetőnek ígérkeznek.

A méltán híres tokaji borvidék egyik gyöngyszeme, a festői Mád egyedülálló kikapcsolódást kínál a borok, a gasztronómia és a zene iránt érdeklődőknek. A furmint évében június 10-én kerül megrendezésre a negyedik Jó éjszakát Mád! elnevezésű élménydömping. Egyetlen este leforgása alatt 25 helyszínen 55 programból választhatnak az érdeklődők. A sokszínű rendezvénynek a település borpincéi, valamint kulturális látnivalói adnak otthont.

Minőség minden területen

Ezen a különleges estén a borok, a gasztronómia és a zene segítségével tárulnak fel Mád kulturális és történelmi hagyományai, így teremtve különleges élményt a látogatók számára. A finom nedűk és ételek kóstolása közepette többek között Zorán, Sebestyén Márta, a Roy és Ádám Trió, Rakonczai Imre, Pély Barna vagy a Szeder muzsikáját élvezhetjük. Nevetőizmainkat Kiss Ádám, Badár Sándor és Sándor György poénjain edzhetjük.

Zorán is ott lesz a fellépők között MTI Fotó: Mohai Balázs

A pincék késő estig fogadnak vendégeket, az éttermek helyi alapanyagokból készített Jó éjszakát menüvel készülnek. Az érdeklődők külön borkóstoló és akár holdfényes dűlőtúra keretében merülhetnek el Mád bor- és gasztrokultúrájában. A szervezők a gyermekekre is gondoltak, számukra is készülnek programokkal.

Szőlőültetvények Mád határában MTI Fotó: H. Szabó Sándor

Összefogás a kiváló magyar termékek népszerűsítéséért

A helyi ízek mellett más, kiváló hazai termékeket is megismerhetnek a Mádra látogatók: ízelítőt kaphatnak abból, hogy mit jelent és miben más a szeretettel, alázattal és kemény munkával előállított kiváló minőségű hazai termék és szolgáltatás. Emellett megtapasztalhatják a vidéki élet szépségeit, ahol a friss tejből készült sajt, egy pohár jó furmint vagy az acélos búzából készült liszt és kenyér állandó szereplői a mindennapoknak. A rendezvényt szervező Mádért Kulturális Nonprofit Kft. nem csak ezen az estén törekszik felhívni a figyelmet az itthon előállított kiváló termékekre és azok készítőire. Az Agárdi Farm Kft.-vel közösen indított kezdeményezésük a Minőségi magyar termékek népszerűsítését célozza.

A rendezvényen – melynek kiemelt médiapartnere a Seniorplus.hu – várják mindazokat, akik szívesen ismerkednek a kiváló hazai borokkal, gasztronómiával és szeretnének részt venni egy különleges eseményen. A Jó éjszakát Mád! 2017-es programfüzetének elektronikus változatát az alábbi linken tekintheti meg.

https://issuu.com/joejszakatmad7/docs/joejszakat_programfuzet17

További információ a rendezvény Facebook-oldalán.

Főkép: Shutterstock

Akár ez is tetszhet A szerző további művei