Visszatérhetnek a Bosszúállók

Bár úgy volt, hogy a negyedik epizóddal véget ér a Bosszúállók-sorozat, ám a széria sikere és a karakterek népszerűsége miatt nem kizárt a folytatás.

Bob Iger, a Bosszúállók-sorozatot gyártó Walt Disney vállalat vezetője arról beszélt, hogy a nagy kasszasikert aratott Bosszúállók: Végtelen háború után jövőre mutatják be a sorozat negyedik részét, amely „nagy hatású befejező” epizódnak ígérkezik.
Iger azonban hozzátette: a karakterek és a sorozat népszerűsége miatt nem zárható ki, hogy készülhet még újabb Bosszúállók-mozi.
„Természetesen egy csomó történetet el lehet még mesélni és sok további szereplővel lehet népszerűvé tenni a filmeket” – húzta alá a Disney-főnök.
A Bosszúállók: Végtelen háború, amely több mint húsz Marvel-szuperhőst vonultatott fel, rekordbevétellel kezdte meg forgalmazását áprilisban, azóta világszere már több mint egymilliárd dollárért (266 milliárd forint) váltottak rá jegyet a nézők.
A produkció rendezői, Joe és Anthony Russo a Végtelen háborúval együtt már a folytatást is leforgatta, ezért az 2019 májusában debütálhat.
Iger ugyanakkor jelezte, hogy a Disney egy Bosszúállókon túli új sorozatban is gondolkodik, hiszen a Marvel-univerzumban mintegy 7000 karakter szerepel, s még számos hős vár arra, hogy a filmen is felfedezzék.
A Disney egy éven belül két további Marvel-filmet mutat be: júliusban érkezik A Hangya és a darázs, 2019 márciusában pedig a Marvel kapitány.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei