Ünnepelt a Kumánia

Hetedik születésnapját ünnepelte a kisújszállási Kumánia. 2012 májusában nyitotta meg kapuit az öt beltéri és két kültéri medencével rendelkező turisztikai komplexum.

A születésnapi rendezvényen Kecze István Kisújszállás polgármestere újabb fejlesztésekről számolt be: heteken belül 16 lakókocsiállással bővül a kemping és tervek szerint őszre elkészül az új kültéri gyógymedence is. A távlati elképzelések között újabb tíz faház építése, a jelenleg 30 szobás hotel bővítése és egy kültéri élménymedence kialakítása is szerepel.

Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője büszkén mutatta meg a rendezvény alkalmából megtartott sajtótájékoztatón azt a védjegytáblát, melyet nemrég a Magyar Turisztikai Ügynökség képviselőjétől vehetett át a Hotel Kumánia***superior nevében. Az igazgató hangsúlyozta, hogy a Magyar Turizmus Minőségi Díj egy olyan visszaigazolás a vendégek felé, amely azt bizonyítja, hogy Kisújszálláson is minőségi szolgáltatásokkal találkozhatnak. A díj elnyerése nem csak elismerést jelent, hanem újabb kihívásokat is.

 

Az ügyvezető igazgató szerint a hozzájuk érkező vendégekre a jövőben is kiemelt figyelmet kívánnak fordítani és a további fejlesztésekkel szeretnék a minőségi turizmust szolgálni. A sajtó képviselői előtt ismertették a Hotel Kumánia májusban induló törzsvendégprogramját, mellyel a visszatérő vendégek lojalitását kívánják tovább erősíteni. A születésnapon kulturális és sportprogramokkal, helyi kézműves termékek vásárával, egészségügyi tanácsadással és tematikus szaunaprogramokkal kedveskedtek az ünneplő vendégeknek.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei