Újra moto-rock weekend Hajdúnánáson

Augusztus utolsó hétvégéjén a hajdúnánási termálfürdőbe várják a motorok szerelmeseit

Amióta létezik a rockzene, azóta elválaszthatatlan a motoroktól és a chopperektől. Különösen hangulatos az élmény, ha az előbbi kettőhöz egy pazar helyszín is párosul. Hajdúnánáson a termálfürdő területe tökéletes találkozópont lesz augusztus 23–26. között a motorok és a zenék szerelmeseinek. A háromnapos rendezvényen minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínálnak a szervezők, így nem kell aggódniuk a családosoknak sem. Ráadásul 10 éven aluliak számára a rendezvény ingyenesen látogatható, a belépőjegyet vásárló felnőttek pedig ingyen fürdőzhetnek a medencékben.

Kiváló egész napos programokon belül motorkiállítás lesz megcsodálható, lehetőség nyílik majd kipróbálni gokartokat, készíteni tetoválást, így egy csapásra belecsöppenhetünk az igazi amerikai életérzésbe. Az esti koncertek előtt különleges élményekben lehet részünk: Hernyák Imre Európa-bajnok megmutatja, mit jelent egy igazi szkandershow, valamint II. ChiliX erősevő versenyen tehetik próbára magukat a fesztiválozók.

Csütörtök este igazi metálhangulat lesz, hiszen a Heart Killer és a Leander Kills zenekarok felelnek a zúzós zenékért, később a hazai fesztiválok kihagyhatatlan rockbandája, a Depresszió ad nagykoncertet, majd őket a Blues Company követi. Pénteken a Diktátor és a Radar zenekar nyitja meg az estét, majd az igazi rockéletérzést tovább fokozza a Kalapács együttes, az Ossian zenekar és Rudán Joe. A záró napon, szombaton pedig a Twister zenekar hamisítatlan hardrockzenékkel kezdi meg az esti bulit, majd őket követi egy igazi csajtrió, a Dorothy együttes. Majd az este fénypontja következik, hiszen a Tankcsapda csap a húrok közé. mEzt követően az estét és a fesztivált is a Rockin’ RockCats rockabilly zenekar zárja.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei