Újdonságok a csepeli jégparkban

A csepeli az egyik legkedveltebb jégpark a fővárosban, ahol egy csodálatos jégfolyosó is található. A pálya évek óta a kerület meghatározó színfoltja, ami sok látogatót vonz.

Minden évben azon dolgoznak a kerületben, hogy kicsivel jobb, praktikusabb legyen a pálya. Az idei év újdonsága, hogy a 25×30 méteres nagy pálya, a 10×20 méteres kis pálya és az őket összekötő 150 méter hosszú és 2,5 méter széles jégfolyosó mellett egy 10×15 méteres tanulópályát is létesítettek.

A helyszínen melegedő, mosdóhasználati lehetőség, büfé is található, valamint erdélyi kürtőskalácsot is lehet vásárolni. Az önkormányzat tájékoztatója szerint az idei év újdonsága az is, hogy a jégfolyosó közepén létesített büfét a pályáról is el lehet érni, illetve egy fahídon azok is áttekinthetik a parkot, akik nem korcsolyáznak.

Az 1500 négyzetméteres jégpark a tervek szerint 2020. február 29-ig várja a látogatókat, de Borbély Lénárd polgármester elmondta a megnyitón: ha az időjárás lehetővé teszi, akkor elképzelhető, hogy tovább is használhatják a korcsolyázni vágyók.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei