Újabb testvérvárosi fotókiállítás a Kumániában

Lezajlottak a 2019-es városnapok augusztus 16–20. között Kisújszálláson. A számtalan program és koncert között természetesen az alföldi kisvárosban most is ügyeltek a szervezők az ez idő alatt nyíló kiállítások színességére.

Többek között a Nagykunság kulturális fővárosában székelő Kumánia az idei alkalommal immár harmadik testvértelepülésüket kérte fel fotókiállításra, mely minden esetben a Kumánia Galéria kiállításainak számát gazdagítja. 2018 során elsőként az erdélyi Négyfalu, majd a szlovákiai Igló, most pedig a délvidéki Pacsér mutatkozik be képekben a Hotel Kumánia Galéria folyosóján. A fotókból álló kiállítást Komáromi Gizella nyitotta meg augusztus 19-én délután. A vendégeket, az ünnepre Kisújszállásra érkező testvérvárosi delegációk tagjait Kecze István, Kisújszállás város polgármestere köszöntötte.

A Kumánia Galéria kiállítássorozata azonban itt még nem ér véget, hiszen testvérvárosaikat fényképekkel megidéző kiállításaik sorát a közeljövőben a kárpátaljai Szernye és a lengyelországi Wilamowice bemutatásával kívánják majd folytatni. A jelenlegi kiállítást október 15-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei