Továbbra is a minőségi szolgáltatás a cél Kisújszálláson

Kumánia – többet rejt, mint gondolná

Pezsgős koccintásra invitálta Zámbori Péter ügyvezető és Borók Rita recepcióvezető a Hotel Kumánia***superior munkatársait abból az alkalomból, hogy a kisújszállási szállodát ismét minősítették a Hotelstars Union nemzetközi standardjai alapján.

A Hotel Kumánia – mely hazánk egyik gyógyszállója – 2016 óta viseli a három csillag mellett a superior minősítést, melyet most 2019 telén „megvédett”.

A Magyar Turizmus Minőségi Díjjal kitüntetett szálloda vezetősége fontosnak tartja, hogy vendégei számára hiteles, nemzetközi szinten is elismert, minőségi szolgáltatásokat nyújtson. Az elmúlt három évben megvalósult fejlesztéseivel a Hotel Kumánia még szilárdabb alapokra helyezte működését: konferenciateremmel, tárgyalóval bővült a komplexum, valamint befejeződött a superiorszobák fürdőszobáinak átalakítása is. A szállodával egybeépített Kumánia gyógyfürdő területén jelenleg két beruházás is zajlik: a műszaki átadás-átvételnél tart a gázturbinás kiserőműves fejlesztés és épül az új kültéri termálmedence is.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei