Tömegek látogatják újra Csillebércet

Hatalmas sikerrel startolt el Budapest új szabadtéri élményszínháza, a Budai Szabadtéri Színház. A június eleji megnyitó óta Csillebércen ismét zajlik az élet, egymást követik a jobbnál jobb színházi előadások, koncertek, gyermekprogramok.

A színház vezetősége nem véletlenül elégedett: vannak olyan előadásaik, melyekre már jó előre elfogytak a jegyek, illetve napról napra egyre több pozitív visszajelzést kapnak a helyszín szépsége, az előadások és szolgáltatásaik minősége kapcsán. Tóth Ádám, a színház igazgatója nyilatkozatában kifejtette: – Nem a támogatásokra kell várni, hanem olyan előadásokat kell csinálni, amit az emberek szeretnek és elmennek megnézni. Ha a programok jók, a közönséget megbecsülik, az alkotók szeretik, amit csinálnak, akkor az előadások termelnek annyi bevételt, amennyiből fenn lehet tartani egy színházat. A jegybevétel a legnagyobb kritikus. A színházigazgató véleménye szerint a támogatásoknak nem az előadásokat kell rentábilissá tenni, hanem azokat fejlesztésekre, korszerűsítésekre kell felhasználni a „lyukak betömködése” helyett.

Augusztusban szinten mindennap készül valamivel a Budai Szabadtéri Színház. Hétköznapokon kertmozi-előadásokon lehet nosztalgiázni régebbi, nagyon népszerű filmek megtekintésével, hétvégenként nagykoncertek és színházi előadások várják a tisztelt nagyérdeműt, míg vasárnap délelőttönként gyermekműsorok kerülnek színpadra.

Ezen a héten a Group ’n’ Swing koncertezik augusztus 2-án, pénteken, augusztus 3-án, szombaton Caribbian Night néven a latin táncok és zenék szerelmeseinek lesz egy igazi nyáresti „fiesta”, augusztus 4-én, vasárnap délelőtt Vuk, a kis róka kalandjai szórakoztatják a gyermekeket, míg vasárnap este a Nő a tét! című komédia kerül terítékre.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei