Szökjön ki egy fürdőbe!

A Magyar Fürdőszövetség a szökőév alkalmából 2020-ban megrendezi a „Szökjön ki egy fürdőbe!” akciót. A kezdeményezéshez csatlakozott fürdők 2020. február 29-én 50% díjkedvezménnyel és programokkal várják a vendégeket.

Országszerte 26 fürdő jelezte, hogy részt vesz az akcióban, jelentős részük az ország legnagyobb fürdői közül kerül ki. Ha van olyan fürdő, amit már régóta szívesen kipróbálna, ez lehet a megfelelő alkalom, hiszen sok helyen nemcsak egy-egy szolgáltatásból adnak kedvezményt, hanem a belépőt adják féláron ezen a napon, több helyen pedig valamilyen ingyenes programot is szerveztek erre a napra. Lássuk, mely fürdők milyen kedvezményt kínálnak, és milyen programokat szerveztek erre a napra.

2020-ban ezek a fürdők csatlakoztak a Szökjön ki egy fürdőbe! akcióhoz:

A Hungarospa Hajdúszoboszló a gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az uszodába szóló szaunabelépő árából kínál 50% kedvezményt: 800 Ft helyett 400 Ft-ba kerül.

Az egerszalóki Saliris Resortban ezen a napon szaunafelöntések lesznek, és 50% kedvezmény jár a jázminos 50 perces teljes testes masszázsból, valamint a Selvert Thermal-termékekből.

A Lenti termálfürdőben a szaunavilág-belépő 1100 Ft helyett 550 Ft-ba kerül.

A Kecskeméti fürdőben a belépő árából adnak 50% kedvezményt.

A komáromi Brigetio gyógyfürdő a fürdő- és szaunabelépő árából ad 50% kedvezményt.

A Szent Erzsébet mórahalmi gyógyfürdő az 50%-os kedvezményt a 20 perces gyógymasszázs és a 20 perces Caracalla-kád-kezelés árából biztosítja.

Bükfürdő Thermal & Spa ekkor tartja a II. bükfürdői szaunanapot, és 50% kedvezményt kínál a Kraxenofen® alpesi széna gőzfülkekezelés árából bármely teljes árú wellnesskezelés megvásárlása esetén.

A Zalakarosi fürdő 50% kedvezményt ad a Kalifornia-kád igénybevételének árából.

A Kumánia gyógy- és strandfürdő a fürdőbelépő árából biztosít 50% kedvezményt, a 10 éven felüliek ráadásul ingyen csúszdázhatnak.

Berekfürdőn minden fürdőbelépő és frissítő masszázs 50%-kal kevesebbe kerül, a szaunahasználat és a szaunafelöntéseken való részvétel pedig ingyenes.

A Hévízi-gyógytóban az egész napos belépőhöz vásárolt wellness-szaunavilág-jegy 50% kedvezménnyel vehető igénybe.

A Törökszentmiklósi városi strandfürdőben a felnőtt- és a nyugdíjasjegyek féláron válthatóak.

A Nagykátai gyógy- és strandfürdő 50% kedvezményt biztosít az egész napos felnőtt és nyugdíjas szaunás belépő árából.

A ráckevei Aqua Land termál- és élményfürdőben a fürdőzónajegy féláron váltható meg, délután pedig díjtalan szaunafelöntésekkel várják a vendégeket.

A Csongrádi gyógyfürdőben és uszodában a felnőttbelépő, a kedvezményes belépő, a reggeliúszójegy és a családi jegy egyaránt 50% kedvezménnyel váltható, ráadásul szaunafelöntéseket is tartanak ezen a napon.

A  Leányfalu termálfürdő minden belépőtípusra biztosítja az 50%-os kedvezményt 19 óráig. Aznap 20 órától éjszakai fürdőzés is lesz, azonban arra különbelépő váltása szükséges.

A püspökladányi Sárrét Kincse gyógyfürdőben szintén minden belépőjegyet féláron kaphatunk, ráadásul délután 4-től a vízi aerobicon díjtalanul vehetünk részt.

A celldömölki Vulkán gyógy- és élményfürdő a normál családi napijegyből és a celldömölki lakosoknak szóló családi napijegyből biztosítja az 50% kedvezményt.

Miskolc mindhárom fürdőjében, a Miskolctapolca barlangfürdőben, a Miskolctapolcai strandfürdőben és a Selyemréti strandfürdőben ingyenesen használhatjuk a szaunákat, ha egész napos fürdőbelépőt váltunk.

A Sárvári gyógy- és wellnessfürdő a szaunavilág-napijegyből ad 50% kedvezményt, és szaunafelöntéseket is szervez.

A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső sportuszoda és a Török Sándor strandfürdőben a napi fürdőbelépő kerül 50%-kal kevesebbe.

A Harkányi gyógyfürdő az egész napos felnőtt-, diák- és 62+-belépőket adja féláron.

Az Igali gyógyfürdőben a családi belépőért kell fele annyit fizetni. Minimum 1 felnőtt és két 14 év alatti gyermek, maximum 2 felnőtt és három 14 év alatti gyermek válthat családi belépőt.

A Barack gyógy- és élményfürdő a 20 perces Caracalla-masszázskádfürdő árából ad 50% kedvezményt.

Forrás: termalfurdo.hu.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei