Szépia Bio & Art Hotel****

A Zsámbéki-medence első 4 csillagos szállodája 2009 májusában nyitotta meg kapuit. Az M1-es autópályától mindössze 5 km-re található Szépia Bio & Art Hotel**** azóta a régió egyik kedvelt szállodájává vált.

Az egész évben könnyen megközelíthető, 38 szobás szálloda 7 tágas, napfényes konferenciateremmel rendelkezik, melyek felszereltségükben és szolgáltatásaikban igazodnak a mai modern követelményekhez.

A borvidék szívében fekvő, barátságos hangulatú szálloda számtalan sportlehetőségével, wellnessrészlegével kínál aktív pihenést vendégei számára. Beltéri squash- és bowlingpályáin, részben fedett teniszpályáin, szabadtéri kispályás futballpályáján mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódást jelentő sportprogramot. A szálloda mögött található több mint 1 hektáros udvar kiváló területet biztosít csapatépítő versenyek, lovasprogramok, íjászbemutatók, lézerharcok számára.

A hotelhez tartozó Nyárfás étterem hűen követi a régió gasztronómiai hagyományait: ízletes, magyaros konyhájuk mellett vendégeik bőségesen válogathatnak a régió boraiból. A borvidék pincészeteivel együttműködve ínyenc borvacsorák alkalmával mutatják be a környékbeli hegyoldalak gyöngyöző vérvonalait, gondoskodva a felejthetetlen gasztronómiai élményről.

Az étteremhez tartozó terasz melegebb évszakokban közkedvelt helyszíne esti grillpartiknak, főzőversenyekkel egybekötött gasztrokvízjátékoknak. Különlegessége, hogy a téli hónapokban a szálloda karácsonyi borteraszaként üzemel, ahol hóesésben, melengető gombák alatt élvezhetjük a forralt borok és pálinkák jótékony hatását.

A környék egyedi és különleges adottságaira építve a szálloda külső helyszíni programokat is ajánl. Ha vidéki romantikára vágyunk, felpattanhatunk egy lovas kocsira – télen lovas szánra –, amely átrepít minket Zsámbék történelmi évszázadain. A múzeumok és a műemlékek tárlatvezetői meseszerű elbeszéléseikkel tárják fel a régió legféltettebb titkait.

A szálloda elérhetőségei: info@szepiahotel.hu, tel.: (+36-30) 948-2142, cím: 2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei