Szaunázók hétvégéje

Országos szezonnyitó szaunaprogramok

Tavaly nagy sikerrel szervezte meg a szaunázók hétvégéjét a Magyar Fürdőszövetség. Az új kezdeményezés elnyerte a fürdőlátogatók tetszését, így idén is tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői.

Az országos szezonnyitó szaunaprogramokat 2019. október 5–6. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók. A szaunázók hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánja felhívni a figyelmet azzal a nem titkolt céllal, hogy tovább növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A hétvége során a 31 csatlakozó fürdő szabadon szervezhet a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 5-én 16 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szaunaprogram fog megvalósulni az ország több településén Bükfürdőtől Kisújszállásig.

A kisújszállási Kumániában már október 4-től, péntektől várják az alábbi programokkal, akciókkal a szauna szerelmeseit:

Október 4. (péntek): Óránkénti ingyenes felöntések.

Október 5. (szombat) 14.00–19.30 óra: Szaunamaraton vendég szaunamesterrel (vendégünk: Hornyák Balázs, a debreceni Aquaticum szaunamestere).

Október 5. (szombat) 16 órától országos szezonnyitó szaunaprogram.

Október 6. (vasárnap): 17 órától Kumánia-szaunaprogramok.

A további csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei