Számunkra fontos a személyes kapcsolat

EuCSOPORT – Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet a Nyugdíjas Expón

Az idei Nyugdíjas Expón akár stabil és biztosan fizető munkát találhatnak az újra az aktív élet mellett döntő nyugdíjasok, ha felkeresik az euCSOPORT – Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet standját.

– Miért tartják fontosnak, hogy a Nyugdíjas Expón részt vegyenek, mit várnak ettől? – kérdeztük Rumpf Nikolettát, az euCSOPORT marketing- és kommunikációs vezetőjét.

– Kiemelten fontosnak tartjuk a Nyugdíjas Expón való részvételt – hangsúlyozta –, elsődlegesen a személyes kapcsolatok építése miatt. Úgy gondoljuk, kulcsfontosságú, hogy bizalom alakuljon ki a leendő nyugdíjas munkavállaló és cégünk, a Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet között. A helyszínen szakértő kollégáink mindenkinek személyre szabottan adnak választ a kérdéseire, és tanácsokkal látják el azokat, akik szeretnének nyugdíj mellett munkát vállalni. Azt reméljük, a megjelenésünknek hála sok olyan aktív nyugdíjashoz jutunk el, akik nyitottak a nyugdíj melletti rugalmas munkavállalásra, valamint jobban megismerjük az ő elvárásaikat, nézeteiket a nyugdíj melletti munka kapcsán, hogy a jövőben még inkább az ő igényeikhez tudjuk igazítani az általunk kínált lehetőségeket.

A még aktív, öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára teremti meg a munka lehetőségét nyugdíj mellett

Mint elmondta, a Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet a még aktív, öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára teremti meg a munka lehetőségét nyugdíj mellett, biztos kifizetéssel.

– Milyen feltételekkel lehet belépni a nyugdíjas szövetkezetbe, és kinek, miért éri meg?

Nyugdíjas szövetkezeti tag lehet, és megéri az adatbázisunkba regisztrálni annak, aki öregségi vagy korkedvezményes nyugdíjban részesül, és természetesen annak, akinek szüksége van a nyugdíja mellett kiegészítő jövedelemforrásra. Az így keresett jövedelemből ugyanis kizárólag 15 százalék szját vonnak le. Annak is jó megoldás, aki szeretné megtartani a nyugdíját, de emellett szívesen vállalna munkát azért, hogy szakmai tudását még kamatoztassa a munkaerőpiacon. A nyugdíjasoknak kedvező, hogy a szövetkezeti keretek között választhatnak, mennyit akarnak dolgozni, nincs akadálya, hogy valaki időszakosan vagy rendszeresen, 4–6 vagy 8 órás munkát vállaljon.

Mi a jellemző az Önök szövetkezetére?

– A Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet az euCSOPORT szolgáltatási portfóliójának legújabb tagja. Az euCSOPORT immár tizenhárom éve komplex HR-szolgáltatás keretében iskolaszövetkezeti diák-, valamint kölcsönzött és közvetített munkaerővel szolgálja hazai és nemzetközi partnerei munkaerő-piaci igényeit. A Nyugdíjtöbblet mögött is ez a szakértelem és stabilitás áll, mely garantálja az általa foglalkoztatott munkavállalók igényes körülmények közötti foglalkoztatását és biztos kifizetését.

Pénzvilág kapcsolatos cikkeinket ezen linken tudja elolvasni: pénzvilág

Akár ez is tetszhet A szerző további művei