Sosem volt ilyen egyszerű árajánlatot adni és kapni

Elstartolt a brillit.com nevű üzleti közösségi platform

Új magyar weboldal segít összekapcsolni a magyar vállalkozásokat. A brillit.com nem csak kapcsolatok teremtésében segít, de a beszállítók kiválasztásában, árajánlatok kérésében és az üzletszerzésben is. A regisztráció ingyenes és kötelezettségmentes.

Sosem volt olyan egyszerű árajánlatot adni és kapni, mint most, köszönhetően a brillit.com nevű új online üzleti közösségnek. Vége a keresők bogarászásának és a hosszas e-mail láncolatoknak: a tömeges árajánlatkérés folyamatát sikeresen leegyszerűsítette és automatizálta a rendszer. A száz százalékban magyar tulajdonban lévő platform jelenleg a B2B területre, ezen belül is a kis- és középvállalkozások összekapcsolására fókuszál.

A most indult weboldal segítségével egy felületen kezelhetőek a cégek beszerzései és kivitelezései, ugyanakkor nem a mennyiség, hanem a kölcsönös elégedettség a fő szempont. A fejlesztők célja egy olyan üzleti közösséget létrehozni, amely tagjai megbízhatóak, ellenőrizhetőek, ezért minden tranzakció után értékelhetik egymást.

„Már az előregisztráció során megtapasztaltuk, hogy a magyar cégek nagyon vártak egy olyan üzleti közösségre, mint a miénk. Szerencsére nagyon nagy az érdeklődés, és arra biztatunk minden vállalkozást, hogy csatlakozzon hozzánk, ezzel is segítve ennek az egyedülálló közösségnek a kiépítését” – mondta Kovácsné Szabó Erzsébet, a brillit.com ügyvezetője és alapító társtulajdonosa.

Időt nyerünk az automatizálással

Az üzletasszony kiemelte: a munka és magánélet közötti egyensúly megteremtése nagyon fontos, hiszen bármerre billen el a mérleg nyelve, az hosszú távon veszélybe sodorhatja a karrierünket és testi-lelki egészségünket is. A brillit.com segít automatizálni az üzleti kapcsolattartás egyes időigényes lépéseit, amellyel segíthet az ideális work-life balance megteremtésében.

A brillit.com-on a regisztráció ingyenes és kötelezettségmentes. A rendszerben az ingyenes csomagban a vállalkozók hónapról hónapra adott mennyiségű szolgáltatást vehetnek igénybe, ám lehetőségük van további kiegészítőszolgáltatásokat vásárolni darabáron, jelentsen ez további beszerzéseket, árajánlatokat, projektkiemelést vagy statisztikák igénybevételét. Az előfizetői csomagban azonban a vállalkozók számára minden korlátlan: tetszőleges számú árajánlatot adhatnak, valamint tetszőleges számú beszerzést indíthatnak el egy adott hónapban.

Az új online üzleti közösség minden felhasználója számára nemcsak irányított szolgáltatásokat tartalmaz, hanem saját felületet is biztosít, ahol a cégek bemutathatják tevékenységüket, referenciáikat. Ez a lehetőség azon vállalkozások számára kifejezetten értékes, amelyek nem, vagy csak minimálisan rendelkeznek online megjelenéssel.

A Brillit partnere, az Erste Bank kisvállalkozói ügyfelei most hat hónapon át jogosulttá válnak a közösen fejlesztett „Power Network by Erste” csomag díjmentes használatára.

„Az Erste Bank kiemelt feladatának tekinti a hazai kisvállalkozók támogatását, akik számára a tőkehiány mellett az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb problémát, hiszen nekik legtöbbször nincs külön kutatás-fejlesztéssel, piacelemzéssel és marketinggel foglalkozó csapatuk, amelyek szállítják az új ötleteket és feltárják a lehetőségeket – mondta el Erdei Zsuzsa, az Erste Bank kisvállalkozói területért felelős vezetője. Egy vállalkozónak egyszerre kell az adózástól a pénzügyeken át a munkaerő-menedzsmenten keresztül a szakmai kérdésekig minden területen helytállnia, miközben rajta múlik a cég jelene és jövője. Mindennap a vállalkozásban is dolgoznia kell annak érdekében, hogy a piac által elvárt színvonalon tudják kiszolgálni ügyfeleiket. Arra kevesebb idő és energia marad, hogy lépést tartson az egyre gyorsabban változó világgal, kezelje a pénzügyeket, fejlessze a cégét vagy üzletszerzéssel foglalkozzon. Erre tökéletes megoldás a Brillit platformja.”

Regisztráció: www.brillit.com.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei