Sörmajális lesz Szentendrén

A négynapos Szentendrei sörmajálison a sörkülönlegességek mellett koncertek, könnyűzenei tehetségkutató verseny, gasztronómiai események, utcabál és gyermekprogramok várják a látogatókat április 28-tól május 1-jéig a Dunakorzón és környékén – közölte a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.

A fesztiválon hazai és nemzetközi kézműves, valamint kisüzemi és nagyüzemi sörkülönlegességekkel várják az érdeklődőket a Dunakorzón és a Dumtsa Jenő utcában. A Dunakorzón, amely négy napra gasztroutcává alakul át, különleges nagyüzemi sörökkel, a Dumtsa Jenő utcában pedig kézműves sörökkel találkozhatnak a látogatók. Szintén a kézműves sörkorzón lesz Szentendre sörének, az Isternek hivatalos debütálása is.

Szentendre söre, az Ister

A fesztiválon szombaton a The Black Birds Beatles-emlékzenekar, az ACid/DC, illetve a Stoned – 100% Rolling Stones szórakoztatja a közönséget. Este Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar lép fel, majd utcabált tartanak. Vasárnap többek között a Cool Head Klan ad koncertet, a nap pedig a Maszkura és a Tücsökraj és a Kiscsillag fellépésével zárul.

Hétfő délután könnyűzenei tehetségkutató versenyt rendeznek a nagyszínpadon, ahol fiatal zenészek mérettethetik meg magukat.

A fesztivál utolsó napján, kedden a szentendrei civil szervezetek és egyesületek mutatkoznak be a nagyszínpadon, a rendezvénysorozat a Fish! együttes koncertjével zárul a Dunakorzón. A programokról további információ a szentendreprogram.hu honlapon található.

 

Akár ez is tetszhet A szerző további művei