Sikerrel zárult a TIZEDIK is!

Szabadidő: 50+ Seniorplus Expo, BOK-csarnok

Sikerrel zárult az 50+ korosztályt immár tizedik alkalommal megszólító Seniorplus Expo (korábban Nyugdíjas Expo). November 23–24-én Budapesten a BOK-csarnokban mintegy tíz ezer látogató kereste fel a fővárosból és a vidékről érkezve a Feszt-House Kft. népszerű rendezvényét. A kétnapos kiállítás és vásár jó alkalmat kínált az idősebb nemzedékek találkozójára, emellett egészségügyi szűrésekkel, életmódtanácsokkal, utazási ajánlatokkal, karácsonyi ajándékvásárral és szórakoztató műsorokkal várta látogatókat. Megjelent a 2019-es Nyugdíjas Évkönyv is.

A Seniorplus Expo az ország egyetlen 50+ korosztálynak szóló speciális rendezvénye, amely sokszínű programjával szórakoztató és hasznos hétvégi  elfoglaltságot nyújt, ugyanakkor mint kiállítás és vásár több mint száz cég, szervezet és vállalkozó számára jelent bemutatkozási lehetőséget és alkalmat a közvetlen találkozásra termékei célközönségével.

A BOK-csarnok „C” csarnokában az érdeklődők megismerkedhettek számos olyan termékkel és szolgáltatással, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását segítik. Nagy sikere volt a szűrőkamionnak, szinte zárásig nem fogytak el a jelentkezők az ingyenes szűrővizsgálatokra. Sokan kipróbálták a masszázsgépeket, a különböző egészségügyi és kozmetikai szolgáltatásokat, igénybe vették az ingyenes tanácsadásokat is.

Természetesen sokan vásároltak is a kiállításon kínált egyedi termékekből, speciális gyógyászati segédeszközökből. Népszerűek voltak a hazai szállodák és fürdők akciós ajánlatai, különösen a gyógyüdülőhelyek és azok a turisztikai szolgáltatók iránt volt nagy az érdeklődés, amelyek kiemelten a senior vendégkörnek kínáltak kedvezményeket üdüléshez, téli pihenéshez, az év végi ünnepek tartalmas eltöltéséhez. A fővárosi színházak az idén is bemutatták a 2019-es évadra szóló újdonságaikat. Sikere volt a karácsonyi ajándékvásárnak is, valamint a magyar termékek, élelmiszerek kiemelt, akciós árusításának is.

A Seniorplus Expo programját az idén is szórakoztató és kulturális programok, nyereményjátékok és a nyugdíjasszervezetek igényes műsorai színesítették. A rendezvény műsorvezetője az idén is sokak kedvence, Beleznay Endre színész, előadóművész volt. Mindkét napon fergeteges sikert arattak az Operettszínház művészei, valamint a korosztály kedvenc sztárjai: Szíj Melinda és Radics Márk, Elek Ica és Horváth Gyöngyi, az Abba Sisters, valamint a kiemelt sztárvendégek, Nyári Károly és lányai, Edit és Aliz. Szombaton a rendezvény zárókoncertjén a lelkes közönség alig akarta leengedni a színpadról az örök kedvenc Soltész Rezsőt.

A 2019-es Nyugdíjas Évkönyvet ezúttal ingyenesen vihette haza a kiállítás első ötezer látogatója.

Reméljük, hogy minden kedves látogató – idős és fiatal – jól érezte magát a Seniorplus Expón!

Viszontlátásra 2019-ben!

Akár ez is tetszhet A szerző további művei