Nyugdíjtöbblet: munka örök fiataloknak!

December 8–9-én ismét az 50+-é a főszerep a budapesti BOK Konferencia- és Rendezvényközpontban, ahol a Nyugdíjas Expón számos előadás és koncert mellett az időskori munkavállalással kapcsolatban is választ kaphatnak kérdéseikre az érdeklődők.

Az immár kilencedszer megrendezendő kiállítás és vásáron természetesen az euCSOPORT is jelen lesz Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet elnevezésű szolgáltatásával. Az euCSOPORT – amely 13 éve jelen van a munkaerőpiacon diák- és kölcsönzött munkaerő-szolgáltatásával – portfóliójának legújabb tagja a nyugdíjasoknak kíván munkalehetőséget és biztonságos jövedelmet nyújtani.

Élethelyzettől, motivációtól függően több okból térhet vissza egy nyugdíjas a munkaerőpiacra. Akad, aki anyagi megfontolásból, mások szakmai tapasztalatuk továbbörökítése, megint mások a fiatalos munkahelyi környezet motiváló hatása miatt választják ezt a lehetőséget.

Ebben tud segíteni az érintetteknek a Nyugdíjtöbblet Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet, ahol szövetkezeti tag az lehet, aki öregségi vagy korkedvezményes nyugdíjban részesül és regisztrál az adatbázisba. A megoldás nagy előnye, hogy a szövetkezeten keresztül megkeresett, biztos jövedelmet csak 15 százalék személyi jövedelemadó terheli, más közteher nem! További előny, hogy a tagok igényeikhez mérten többféle opció közül választhatnak: lehetőség van időszakos vagy rendszeres munkavégzésre, de arról is dönthetnek, hogy 4–6 vagy épp a 8 órában lássák el feladataikat.

Ha Önöket is érdekli a téma, látogassák meg a Nyugdíjas Expón a Nyugdíjtöbblet standját! Addig is, ha kérdésük akad, keressék fel honlapunkat https://nyugdijtobblet.hu/!

seniorplus.hu oldalon a nyugdíjjal kapcsolatos cikkeket ezen a linken érheti el: nyugdíj

Akár ez is tetszhet A szerző további művei