Nálunk, ahol minden más feledésbe vész

Mjus World Resort & Thermal Park

Kézművesekként születtünk. Igen, történetünk sok évvel ezelőtt kezdődött, amikor 1972-ben Olaszországban a Garda-tó közelében megszületett az OLIP. Akkoriban a technológia természetesen nem az volt, mint a mai, de az első osztályú bőrök és anyagok használata, az alkotó szellem és főként a munkába fektetett szenvedély megalkották az alapot.

Az évek során minden fejlődött és megnőtt. Fejlődtek az emberek, a munka, nőttek a szükségletek, az elvárások. Az a kis műhely is új helyet kellett találjon magának, így – bár szívét megőrizve Olaszországban – a világ sok más országába eljutott, többek között Magyarországra is, ahol 9 évet maradt.

Azon a területen, ahol régen a gyár állt, 2016-ban megszületett resortunk, amely közel 100 000 négyzetméteren terül el. Itt  egy 100 mosolyból álló csapattal várjuk Önöket.

Mi is „kézművesek” vagyunk, de erős elhivatottsággal a vendéglátás iránt. Beleadunk szenvedélyt, lendületet és odaadást azért, hogy vendégeinknek felejthetetlen élményeket biztosítsunk. Munkatársaink a Mjus World értékeinek, stílusának és minőségének nagykövetei.

A Mjus World tényleg mindenhez közel van. Bécs és Budapest kétórányi, míg Graz és Pozsony másfél órányi autóútra van.

Mi, a vendéglátás mesterei, vendégeinket 122  szobában fogadjuk, és gondoskodunk arról, hogy kényelmes ágyakban álmodhassanak. Talán resortunk 1800 m²-nyi vízfelülete, 45 000 m²-nyi füves területe és a Panoráma SPA azok, amik egyedivé tesznek bennünket. Ételeinket teljes odaadással készítjük és fontosnak tartjuk azt is, hogy mindig legyen egy olvasásra csalogató kis zug, vagy egy igényes zöld rét, ahol vendégeink akár mezítláb sétálhatnak. Rengeteg a felfedeznivaló: esti szórakozás bárjainkban és a bowlingban, a gyereknek szánt játszóházak és sok más.

Az idő, amit bármire, amit csak szeretnénk, de főleg magunkra fordíthatunk. A nyaralás lényege pont ebben rejlik, és mi azt szeretnénk, ha ez lenne az Önök rólunk szerzett élményeinek a kiinduló pontja, amiről szívesen mesélnek majd másoknak is.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei