Mikulásvonat a Gyermekvasúton

December 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap vonatozzunk ismét együtt a Mikulással!

Azok a gyerekek, akik rajta voltak a legelső Mikulás-vonaton, mára bizonyosan a saját gyermekeikkel vesznek részt ezen a családi programon. Idén éppen 22 éve, hogy a Mikulás és segítői együtt vonatoznak az utasokkal december első hétvégéjén Budapest legnépszerűbb gyermekprogramján.

2018. december 1-jén és 2-án a Mikulás és segítői, a krampuszok ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös éneklés, játékok és személyes találkozás a Mikulással, aki édességekből összeállított mikuláscsomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

A vonatok hagyományosan a Hűvösvölgy állomásról indulnak, ahova az érkezőket a krampuszok gyermekprogramokkal, közös tánccal, játékokkal és finomságokkal várják.

Az esemény évről évre növekvő népszerűségnek örvend, a jegyek elővételben kaphatók. Igazi hagyományőrző program.

Az egy útra szóló (Hűvösvölgy–Szépjuhászné–Hűvösvölgy) részvételi jegy gyermekek részére 2500 Ft, felnőtt kísérőik részére 2000 Ft.

A vonatok menetrend szerint a Szépjuhászné állomáson fordulnak meg. Fel- és leszállás csak Hűvösvölgy állomáson lehetséges. Az indulás előtt 15 perccel kérjük, szálljanak be a kocsikba, a helyfoglalás érkezés szerint történik.

Indulás Hűvösvölgy állomásról: 8.20, 9.20, 10.20, 11.20, 12.20, 13.20, 14..20, 15.20, 16.20, 17.20. A jegyvásárlás minden gyermek számára kötelező.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei