Megtaláltuk a tökéletes unokás programot

Lego

Nincs ötleted hova vihetnéd az unokát hétvégén? Szerencsére nekünk van egy „építő jellegű” javaslatunk. 

Hétvégén tartják az ország legnagyobb lego családi rendezvényét, ahol biztosan találtok valami kedvetekre valót. A színes programkavalkád június 3-án és 4-en reggel 10 órától várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat a Millenárison, egészen este 19 óráig.

Az aprónépet izgalmasabbnál izgalmasabb kalandok várják, megmártózhatnak egy legókkal teli medencében, célba lőhetnek a halálcsillagra, de lesz batmobilépítő verseny is. Az építőasztaloknál bárki könnyen tűzoltó, rendőr, építőmester, vagy mentős lehet, mindenki megálmodhatja vágyott világát. A Lego City mini KRESZ-parkjában bringára pattanva a gyerekek elsajátíthatják a közlekedési szabályokat.

Játszóház és sportprogramok

A játszóházban lesz kockakirakós, ahol a kedvenc sorozatait rakhatja ki az aprónép, óriás memória és hatalmas méretű Mancs-őrjáratos puzzle, de magával SpongyaBobbal is készíthetünk szelfit. Színpadi programokkal is készülnek, melyek során napjaink legnépszerűbb focistáival és kézilabdásaival lehet majd találkozni, emellett pedig kvízversenyek és a sorsolások is lesznek.

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek sem kell aggódniuk, kapura lövés, kézilabdakapura dobás, dekázás és helyből távolugrás várja a sportolni vágyókat. Így biztosan senki sem fog unatkozni a hétvégén!

Fotó: Shutterstock

Akár ez is tetszhet A szerző további művei