Megnyitott Budapest legnagyobb cukormentes cukrászdája

Hosszú várakozás után megnyílt a kibővített Fitlife cukormentes cukrászda a budapesti Király utcában. Az immár 27 férőhelyes cukrászdában bárki kényelmesen elfogyaszthatja kedvenc süteményét.

Hatalmas átalakításon esett a budapestiek egyik kedvenc sütizője. A Fitlife cukormentes cukrászda tágasabb térrel, több ülőhellyel és egészségtudatos berendezésekkel várja az édességre vágyókat 2019-ben.

Minden év elején rengetegen fogadják meg, hogy áttérnek az egészséges életmódra. Az emberek többsége ilyenkor jobban odafigyel az étkezésére és rendszeresen eljár sportolni.

Amíg nincs komolyabb baj, addig az emberek többsége sajnos nem veszi komolyan a táplálkozás fontosságát. A finomított fehér cukor a legfőbb oka napjaink legsúlyosabb betegségeinek, de tudatossággal és az egyensúlyra való törekvéssel nagyon sokat tehetünk az egészségünkért.

A Fitlife cukormentes cukrászda teljes cukrászdaélményt próbál nyújtani úgy, hogy közben minden cukormentes a tortaszeletektől az önteteken át egészen a forró csokikig. A Király utcai cukrászdában tehát a csalónapján is bárki büntetlenül választhat a közel harmincféle süteményből.

„Szeretnénk elérni, hogy minél többen sütizhessenek gondtalanul az esetleges betegségük vagy ételintoleranciájuk ellenére. Mindezt könnyedén, jó érzéssel és kényelmes környezetben. Másrészt nekünk is nagy öröm, amikor egy családi születésnapon vagy baráti összejövetelen mindenki nyugodtan ehet a tortából negatív egészségügyi következmények nélkül: cukobetegek, glutén- és laktózérzékenyek egyaránt” – tette hozzá a tulajdonos.

A cukrászda webshopján (www.fitlifebudapest.hu) a szűrök segítségével mindenki kiválaszthatja a számára ideális édességet és pár kattintással rendelhet is belőlük.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei