Meghívó a high end fantasztikus világába

Ezzel a sokat ígérő címmel harangozzuk be idén a sorrendben 20. HIFI SHOW kiállítást, amely ezúttal is a Hilton Budapest City Hotelben kerül megrendezésre.

A címben azért használtuk ezt a vonzó kifejezést, mert a kiállítás idén immár húsz év óta minden évben megrendezésre kerül és mindig a legmagasabb szintű, fantasztikus hangzást produkáló berendezések bemutatásának adott otthont, melyek izgalmas zenei élményt nyújtottak a hifi iránt érdeklődő látogatóknak és ez idén sem lesz másként.

Kiállító partnereink – hasonlóan a korábbi évekhez – most is mindent elkövetnek, hogy a legújabb és leginnovatívabb hifi- és high-end berendezéseket mutassák be a közönségnek, így a bemutatókon mindenki saját maga tudja kiválasztani a számára legjobb hangzást, a legjobb erősítőt, lejátszót, hangfalakat vagy fejhallgatókat…

Az idei HIFI SHOW egyik szenzációja – immár hagyományosan – a világ legjobbjai, vagyis az EISA-díjas készülékek bemutatója. Látványos LG és Philips Oled/LCD tv- bemutatók mellett a legjobb erősítők, hangfalak, lejátszók várják a hifi- és videotechnika iránt érdeklődőket.

A rendezők hagyományosan kedvezményes belépési lehetőséget biztosítanak a kiállítás látogatói számára. Ehhez viszont regisztrálni kell a kiállítás honlapján a www.hifishow.hu-n, ahol már most is előzetes híreket olvashatnak és részletes áttekintést nyerhetnek a kiállításon részt vevő gyártó- és forgalmazócégekről. Idén első alkalommal élő Djabe-koncertek teszik majd változatossá és érdekessé a rendezvényt.

Az igazi szenzáció, mint jeleztük, hogy a kiállítás, vagyis a 20. HIFI SHOW egyszerű regisztrációval olcsóbban látogatható, amihez 25%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni azoknak, akik regisztrálnak a www.hifishow.hu weboldalon.

A 20. HIFI SHOW kiállítás időpontja: 2019. október 26–27.

Nyitva: délelőtt 10 órától este 18 óráig.

Helyszín: Hilton Budapest City Hotel.

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1–3.

Regisztrálás a kedvezményes belépőkért: www.hifishow.hu.

Találkozzunk október utolsó hétvégéjén a HIFI SHOW kiállításon!

Akár ez is tetszhet A szerző további művei