Már most írja be a naptárába! Ha nyár, akkor Paloznaki Jazzpiknik

Aki a nyár leghangulatosabb fesztiválját keresi, évek óta Paloznakon találja magát. A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a „nagykoncert” élményig minden megvan, csak éppen közben ki sem kell mozdulnunk az apró, de annál színesebb balatoni faluból.

2018. augusztus 2. és 4. között itt az idő, hogy egy karnyújtásnyira a vízparttól együtt hullámozzunk Jamie Cullum hol őrült, hol elringató zongorajátékára, elkalandozzunk a funky, a swing és a hiphop világába a hihetetlenül energikus Electro Deluxe-szal, vagy táncoljunk a Kraak & Smaak electro-funk slágereire. Itt lesz egy igazi jazz- és soulklasszikus, a Grammy-díjas SOUL II SOUL ft Jazzie B & Caron Wheeler csapata és a Geszti + Jazz + Az + Lányok is egyedi felállással, különleges produkcióval.

3 nap kiszakadás, 20+ zenei produkció, jazz, bor, buli, Balaton. 2018-ban is irány Paloznak!

A Jazzpiknik házigazdája a Homola Pincészet és a Sáfránkert vendéglő, de a piknik nem piknik további hozzávalók nélkül! A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok és plédek teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli pincészetek válogatott borai is. A gasztronómiai kínálat összeállításában a Food Truck Catering nyújtott segítséget.

A Jazzpiknik a VeszprémFesttel koprodukcióban kerül megrendezésre, rendező partner a Paloznaki Önkormányzat. A program a Mol Nagyon Balaton programsorozat része.

Idén is lehet majd TukTukokkal közlekedni a helyszínek között, a kis motorok már a fesztivál védjegyévé váltak. Délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várják a kicsiket!

A Paloznaki Jazzpikniken fűben ülős koncerthallgatás

Mivel Paloznak egy kis falu, így szállásokat a környékbeli településeken érdemes nézni. A szervezők a programok előtt és után piknikbuszokat indítanak Balatonfüred és Alsóörs–Balatonalmádi–Balatonkenese irányába, de Veszprémbe is könnyen el lehet jutni taxival.

Bővebb információ: www.jazzpiknik.hu.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei