Legyél az amerikai elnök, Donald Trump szomszédja!

Eladó az új amerikai elnök egykori Beverly Hills-i otthona, amely közvetlen szomszédságában van Donald Trump egyik jelenlegi ingatlanával.

Bár Donald Trump Wasington DC-ben él a Fehér Házban, ennek ellenére sok ingatlana van szerte az országban, ahol alkalmanként megfordul. Ilyen a New York-i Manhattenben lévő háromemeletes penthouse lakása a Trump Toronyban, a történelmi épületnek nyilvánított Palm Beachen (Florida) épült Mar-a Lago palotája, vagy a 60 szobás nyári rezidenciája a Seven Springs – Bedfordban (New York állam). Ha persze az elnök óhajtja, leruccanhat a virginiai Charlottsesvilleben lévő Trump borászatba is, de választhatja a pihenést valamelyik golfpályáján is, amelyek közül a Trump Doral National a legnagyszerűbb Miamiban.

Ha Donald Trump arra készült, hogy hollywoodi hatalmasságokkal, celebekkel tündököljön, akkor tudta, hogy csakis a Rodeo Drive-on lévő épülettel lehet előttük „villantani”. S mivel Trump azért Trump, mert mindig valami meghökkentő dolgot csinál, amikor elhatározta, hogy házat vesz a híres utcában, akkor rögtön kettőt is vásárolt egymás mellett.


Újra eladó

Az elnök 2009-ben eladta az egyik házát a Rodeo Drive-on, de a másikat megtartotta. Aki megvette 8 éve az épületet az most felújította, s mivel Trump lett az elnök, piacra dobta 29,995 millió dollárért, azzal a szlogennel, hogy: Legyél az elnök szomszédja!

Az eladó épület címe: Rodeo Drive 800, nagyon közel van a Beverly Hills Golf Clubhoz és a Beverly Hills hotelhez. Ilyen tökéletesen pozícionált épület ritkán kerül fel az eladó házak listájára.

A görögös stílusú hatalmas épület elnöki szintű. Óriási márvány hallja van a háznak, nagy csillárok lógnak a plafonokról. A közösségi és a privát terek is rendkívül elegánsak, 11 hálószoba és 10 fürdő áll a rendelkezésre, amelyekben minden brazil Azul Bahia gránit. Természetesen hatalmas uszoda, kosárlabda pálya és teniszpályák is beépítésre kerültek a telken. A külső teraszokat carrarai márvánnyal fedték le, s sok szökőkút is ékesíti a birtokot.

Pár képet most megosztok veletek Trump közel 9 milliárd forintot érő eladó házáról.
Ha tetszenek az írásaim, görgess lejjebb a mobilodon, s keresd meg a Facebook boksz és a „Feliratkozás hírlevélre” jelölések között a Tetszik + Megosztás + Követem gombokat és klikkelj rájuk, mert ezzel segítesz, hogy minél több emberhez eljussanak a cikkeim. Ha szeretnél még legalább 100 érdekes utazási riportot olvasni, akkor szörfölj az alomutazo.hu honlapomon, s a főmenüben böngészd végig a rovatokat. Ha szeretnél fél áron hozzájutni a népszerű utazási riportkönyveimhez, akkor menj a főmenüben a Könyv rovathoz, s on-line megrendelheted bármelyik riportkönyvemet 50% engedménnyel!

Fotók: TopTenRealEstateDeals.com, Shutterstock

Akár ez is tetszhet A szerző további művei