12 hotel, ahová biztosan szeretnél eljutni

Szereted az egyedit? A különlegest? Akkor válassz olyan szállodákat az utazásaid során, ami már önmagában is elragadó és extra! Vagy valamiért nagyon vagány!

Adjak ötleteket? Szívesen, mert akad néhány olyan hotel, amire felhívnám a figyelmedet. Nézd meg az interneten ezeket, mert elragadóak! S tűzd ki magad elé, hogy ebből a 12 hotelből legalább hármat meglátogatsz a következő években! Nem fogsz csalódni, azt garantálom.

Zsiráfház, Kenya

Zsiráf-ház, Kenya. Az ablakodon benéznek a zsiráfok a 2. és a 3. emeleten is, mert olyan magasak.

Hotel Ubud, Bali-sziget, Indonézia. Szálloda a dzsungelben.

Jukkasjarvi Jéghotel, Svédország

Jukkasjarvi Jéghotel, Svédország. Minden évben újra építik ezt a hotelt jégből, mert tavasszal elolvad. Jégágyon kell aludnod állati prémekkel takarózva.

Kakslauttaten Hotel, Finnország. Üvegbúrahotel, az ágyadból láthatod a csillagos égboltot.

Ladera Üdülőszálló, Karib-szigetek, St. Lucia. A teraszról és a kertből a híres ikerhegyeket láthatod.

Conrad Hotel, Rangali, Maldiv-szigetek. Víz alatti hotel, az ágyban fekve láthatod a panoráma ablakon át a tengerben úszkáló halakat.

Le Moulen de Rock, Franciaország. Aranyos, mesebeli hotel.

Manta Üdülőszálló, Zanzibár

Manta Üdülőszálló, Zanzibár. A vízen ringatózik ez a hotel, s a víz alatt is vannak részei.

Manta Magica Hotel, Chile. Piramis alakú szálloda.

Pamchoran Hotel, Bali-sziget, Indonézia. Hotel a dzsungelben.

Shangri-La Hotel, Franciaország, Párizs. Az ablakodból az Eiffel-torony panorámáját láthatod. Főleg éjjel csodás, kivilágítva.

Ascher-szikla, Svájc

Ascher szikla, Svájc. Egy hatalmas szikla oldalába építették a hotelt.

Ha tetszenek az írásaim, görgess lejjebb a mobilodon, s keresd meg a Facebook boksz és a „Feliratkozás hírlevélre” jelölések között a Tetszik + Megosztás + Követem gombokat és klikkelj rájuk, mert ezzel segítesz, hogy minél több emberhez eljussanak a cikkeim. Ha szeretnél még legalább 100 érdekes utazási riportot olvasni, akkor szörfölj az alomutazo.hu honlapomon, s a főmenüben böngészd végig a rovatokat.

Ha szeretnél hotelt foglalni bárhová a világban, akkor klikkelj rá most a booking.com egyik banner hirdetésére a blogomon, s már on-line foglalhatsz is azonnal!

www.alomutazo.hu

Akár ez is tetszhet A szerző további művei