Közülük kerül ki Magyarország szépe

Bemutatták csütörtökön Budapesten a Miss World Hungary jelöltjeit, akik közül a június 18-án megválasztott nyertes képviseli Magyarországot a Miss World decemberi világdöntőjén Kínában.

Idén a Duna Televízió és a Duna World műsorán megújult díszletek között egy nagyszabású élő műsorban választják meg az ország legszebbjét, aki egy éven át viseli a Miss World Hungary címet. A döntős versenyzők négy különböző öltözékben lépnek majd színpadra, a bikinis kör mellett Merő Péter estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok és lesz a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is.

A 2017-es Magyarország szépe – Miss World Hungary szépségverseny versenyzői Fotó: MTI/Kovács Tamás

Több száz lány közül választották ki azt a húsz fiatalt, akik hamarosan a sárvári táborba vonulnak, hogy felkészülhessenek a versenyre. Ott négy háziversenyt tartanak, a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért. A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri választja ki, de idén is tartanak közönségszavazást, voksolni a korábbi évekhez hasonlóan egy alapdíjas telefonszámon lehet majd.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei