Közeleg Magyarország első szakállszépségversenye

A nagy szakállversenyt a Tattoo-majálison rendezik meg május 5-én. A pénzdíjas versenyen nem a szakáll mérete, hanem a beleinvesztált kreativitás lesz a lényeg. A zsűriben tetoválóművész, DJ és egy híresség is helyet foglal.

Nemzetközi szinten nagy hagyománya és presztízse van a szakállversenyeknek, ezt szeretnék hazánkban is meghonosítani a Tattoo-majális szervezői. Május 5-én a rendezvény alprogramjaként kerül megrendezésre Magyarország első szakállszépségversenye, a nagy szakállverseny.
„Nagyon örülök, hogy néhány éve visszatért a divatba a szakáll, mert nemcsak férfiasabbá teszi az arcot, hanem a kreativitásnak is teret ad, sőt a lányoknak is bejön. Zsűritagként a szakállak karakterét fogom figyelni és azt, hogy mennyire passzol az illető egyéniségéhez. Még mindenkinek van ideje szólni a szakállas ismerőseinek, szerintem érdemes jelentkezni” – mondta Müllner Csaba világhírű tetováló és festőművész, aki mellett a zsűriben az underground zenei körökben elismert DJ Gabor Kraft és egy magyar híresség is jelen lesz.

A nagy szakállversenyre a jelentkezés díjmentes, sőt a Tattoo-majálison megrendezendő döntőbe bekerült versenyzőknek az egész fesztivál ingyenes, akárcsak azoknak, akik megőrizték a tavalyi Tetoválók éjszakája-jegyüket.

A nagy szakállverseny szervezői több száz jelentkezőre számítanak, közülük választják majd ki azokat a szerencséseket, akik bekerülnek a helyszíni döntőbe. Az első helyezett 50 000 Ft pénzdíjat kap majd, emellett számos, szponzorok által felajánlott nyereményt is kiosztanak.

Azok a szakállasok, akik kedvet éreznek a versengésre, a tattoomajalis@gmail.com e-mail címen jelentkezhetnek.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei