Körmenden lépnek fel a legmenőbb hazai együttesek

A Soulwave és a Halott Pénz koncertjével kezdődik kedden az AlteRába Fesztivál, amelyet nyolcadik alkalommal rendeznek meg Körmenden – tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

Hegedűs László közölte: július 11. és 15. között a Rába Szabadidőcentrumban fellép többek között a Magashegyi Underground, a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, a 30Y, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, az Anna and the Barbies, a Pál Utcai Fiúk, az Ossián, az Auróra és az Ismerős Arcok.

Lehetőséget kapnak a feltörekvő együttesek is

Hozzátetette: a kisszínpadon 16 feltörekvő zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra, a koncerteket játékos vetélkedők és egyéb szórakoztató programok kísérik és nem maradnak el a hajnalba nyúló after partik sem.

A fesztivál főszervezője elmondta: naponta kétezer-ötszáz fesztiválozóra számítanak, ennél jobban nem is szeretnék emelni a létszámot, hiszen továbbra is meg szeretnék őrizni az AlteRábára jellemző családias légkört és hangulatot.

Hegedűs László szólt arról is: idén ismét lesznek a fesztiválon tematikus napok, szerdán dívanapot tartanak, pénteken pedig ismét a rockzene kerül a figyelem középpontjába.

További részletek a rendezvény honlapján, ahonnan a fotót is kölcsönöztük.

 

Akár ez is tetszhet A szerző további művei