Kivilágos Kivirradtig Fesztivál, Kisújszállás

Szeptember harmadik hétvégéje Kisújszálláson már 8 éve a Kivilágos Kivirradtig Fesztiválról szól.

A főzőverseny lelkes részvevői finom illatokkal töltik be az egész városközpontot

Ilyenkor minden évben kézműves árusokkal telik meg a Rákóczi utca, a főzőverseny lelkes részvevői finom illatokkal töltik be az egész városközpontot és mindezek mellett rengeteg színes program várja a fesztiválra érkezőket. Az idei sztárvendég a Hooligans este 20 órakor koncertezik a rendezvénytér nagyszínpadán.

Természetesen a Kumánia is várja a vendégeket, akik kényelmes és kellemes környezetben szeretnék kipihenni a rendezvény fáradalmait. De nem csak a hotelben találkozhatnak velünk, a Kumánia csapata is főz és részt vesz a fesztiválon. Nálunk csülkös babos káposzta fő majd a bográcsban, de megannyi káposztás étel közül válogathatnak azok, akik szeptember 23-át Kisújszálláson töltik.

Nem ér még véget a szeptember, mikor kivirrad a fesztivál másnapján. Szeptember 27-én, a turizmus világnapján a Kumánia városmarketing-applikációját a helyi iskolák diákjai ingyenesen próbálhatják ki, barangolhatják be telefonjukra letöltött játék segítségével a város nevezetességeit.

A Kun kulcsküldetés nem pusztán egy jó hangulatú telefonos játék, hanem (ebben az esetben) a gyerekeknek saját környezetük megismeréséhez is igazán egyedi módon nyújt segítséget.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei