Kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten a Deloitte

Negyven emberrel működő, a közép-európai régiót kiszolgáló kiberbiztonsági központot hozott létre Budapesten Cyber Intelligence Centre (CIC) néven a Deloitte könyvvizsgáló cég.

A budapesti központban dolgozók közvetlen támogatást kapnak a társaság Madridban működő kétszáz fős centrumából.

Budapestről Magyarország mellett a szakemberek 18 régióbeli országot szolgálnak ki: Észtországot, Litvániát, Lettországot, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Szlovéniát, Horvátországot, Bosznia és Hercegovinát, Szerbiát, Montenegrót, Romániát, Moldovát, Bulgáriát, Macedóniát, Albániát, Koszovót.
A Deloitte CIC hálózata, amelyhez a budapesti CIC is csatlakozik, összesen több mint 1200 szakembert foglalkoztat az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet, Afrika).

A kiberbiztonsági központok a nap 24 órájában kínálják szolgáltatásaikat

A kiberbiztonsági központok a nap 24 órájában kínálják szolgáltatásaikat a számítógépes támadások kivédésére a helyi és regionális cégeknek. A hagyományos kiberbiztonsági módszerek alkalmazása ugyanis már nem elegendő. Az egyre kifinomultabb kártékony szoftverek, a szervezett számítógépes bűnözés és az online feketepiac kínálata miatt szemléletváltásra, felderítőtevékenységre, specializált szakértői tudásra van szükség.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei