Keresik 2019 legjobb szakállát

Immár másodjára kerül megrendezésre a Tattoo-majális keretei között a nagy szakállverseny. A pénzdíjas megmérettetésen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg, a szervezők több száz jelentkezőre számítanak.

Nemzetközi szinten nagy hagyománya és presztízse van a szakállversenyeknek, ezt szeretnék hazánkban is meghonosítani a Tattoo-majális szervezői, akik a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik a nagy szakállversenyt. A 2019-es szakállverseny döntője május 11-én lesz, itt már csak a legjobbak mutathatják meg arcszőrzetüket személyesen a szigorú zsűrinek.

A nagy szakállversenyre a jelentkezés díjmentes, sőt a Tattoo-majálison megrendezendő döntőbe bekerült versenyzőknek a fesztivál ingyenes. A zsűri értékeli az egyedi kompozíciókat, a világmegváltó ötleteket, az újszerű formákat és az izgalmas színeket.

Az első helyezettnek járó elismerést a tavalyi győztes, Bogláry Bence Richárd adja majd át. A 25 éves csepeli dohánybolti eladó és alkalmi tánctanár annyira komolyan veszi az arcszőrzetét, hogy naponta átlagosan két órán át foglalkozik vele, ezzel magasra téve a mércét az idei mezőny számára.

A nagy szakállverseny szervezői több száz jelentkezőre számítanak, közülük választják majd ki azokat a szerencséseket, akik bekerülnek a helyszíni döntőbe. Az első helyezett 50 000 Ft pénzdíjat és 40 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap majd. A második helyezett 30 000 Ft, a harmadik pedig 20 000 Ft értékű ajándékcsomaggal gazdagodik majd. Emellett számos szponzorok által felajánlott nyereményt is kiosztanak: az első húsz jelentkező például egy-egy ajándékcsomagot kap majd az African Spa termékeivel.

Azok a szakállasok, akik kedvet éreznek a versengésre, a tattoomajalis@gmail.com e-mail címen jelentkezhetnek.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei