Izgalmas időtöltés a Magyar Nemzeti Múzeumban

Megújult a családi felfedező hátizsák

A család kutatócsapatként fedezheti fel, hogy a múzeum állandó kiállításai milyen titkos kincseket rejtenek. A hátizsákban minden ott lapul, amire szükség lehet a felfedezés során. A játék nem ér véget a múzeumban, egy meglepetéscsomag otthoni mókára hív.

Őskori túlélőkalauz

Felfedezőfüzet 5–7 éveseknek.

Beszippantott egy időörvény! Csukd be a szemed, nehogy elszédülj! Amikor kinyitod, az ősember világában találod magad. Tudod, hogyan élj túl az őskőkorban, ahol a mamut, a barlangi medve és az őstulok az úr? Segítségedre lesz ez a kalauz, amely minden fontos tudnivalót tartalmaz.

Segítség! Elvesztem Pannóniában!

Felfedezőfüzet 5–7 éveseknek.

Repülj vissza a Római Birodalom korába! Képzeld magad a pannóniai Savaria híres városába, ahol Isis istennő tiszteletére rendeztek egy fényes ünnepséget. Ámulatba ejtenek a hatalmas kocsik, a sok ember és a nyüzsgő piac ezerféle illata. Éppen ezeket csodálod, amikor észreveszed, hogy valami nincs rendben. A probléma megoldását a füzetben találod!

Utazás a három részre szakadt Magyarországon

Felfedezőfüzet 8–13 éveseknek.

Pattanj lóra, és látogasd meg a rég nem látott rokonságot a három részre szakadt Magyarországon! Utazz a Magyar Királyságon át, ahol a Habsburg-császár az úr, látogasd meg a török pasa székhelyét a török hódoltság területén és kalandozz az erdélyi fejedelem csodákkal teli földjén! Vigyázz, nehogy útonállókkal találkozz! Merre indulj ezek után? A füzet majd segít!

A hátizsák július közepétől a múzeumi boltban kapható!

A hátizsák ára: 3300 Ft/db (mellé belépőjegyet kell váltani).

A hátizsák tartalma: felfedezőfüzet, íróeszközök, hegyező, párna, témánként változó meglepetéscsomag.

A hátizsákot kiegészítő további eszközök kaphatóak a múzeumi boltban.

Magyar Nemzeti Múzeum, 1088 Budapest, Múzeum krt. 14–16.    

Akár ez is tetszhet A szerző további művei