Ismét összeült a turisztikai marketing-kerekasztal Kisújszálláson

Ismét összeült Kisújszállás turisztikában érdekelt szolgáltatóinak, szereplőinek egy csoportja, hogy értékeljék az elmúlt időszakot, illetve közösen tervezzék városuk turizmusának jövőjét. Ez alkalommal a találkozóra a városháza épületében került sor.

A találkozó remek alkalmat kerített arra, hogy a résztvevőket információkkal lássák el a közelgő NTAK-regisztrációval, majd kötelező adatszolgáltatással kapcsolatban. Ebben a témában a hivatal részéről Fekete Aniella és a kisújszállási Tourinform-iroda vezetője, Majláth Emese informálta az érdeklődőket. Dr. Kovács Tibor, a kerekasztal életre hívója a helyi turisztikai attrakciók együttműködésének további erősítését és az élményalapú turizmus fontosságát hangsúlyozta, illetve kiemelte a helyi kuriózumok, a rizs és Csukás István szellemi örökségének még szélesebb körben történő kiaknázásának jelentőségét.

A turisztikai marketing-kerekasztal résztvevői a további hatékony együttműködést kihangsúlyozva szintet lépve turisztikai egyesületté kívánják formálni a közeljövőben a kerekasztal-találkozóit.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei