Ingyenes korcsolyázási lehetőség a budapesti óvodás és kisiskolás csoportoknak a Városligeti Műjégpályán

Budapest 2019 Európa sportfővárosa

A 2019. év fővárosunk sportélete szempontjából kiemelt év, hiszen Budapest lesz Európa sportfővárosa. Ezért jövőre azt tűztük ki célul, hogy minél több budapestivel megszerettessük a rendszeres testmozgást. Ezenfelül is kiemelt figyelmet fordítunk a legfiatalabbak mozgásban gazdag életre nevelésére.

Az eseménysorozathoz kapcsolódva a Városligeti Műjégpályát is üzemeltető Budapesti Sportszolgáltató Központ Nonprofit Kft. a 2018–2019-es téli szezonban lehetőséget biztosít arra, hogy Budapesten minden nagycsoportos óvodás és alsó tagozatos gyermek megtanuljon korcsolyázni.

Ennek érdekében a Városligeti Műjégpálya ingyenes, 11 alkalmas korcsolyaoktatási programot indít az 5 év feletti óvodai és alsó tagozatos általános iskolai csoportoknak. A program befejeztével minden kisgyermek oklevelet és egy bérletet kap, amellyel 2019. év végéig további 10 alkalommal hétköznap térítésmentesen korcsolyázhat.

A fentieken túl a fővárosi általános iskolák 5–8. osztályos tanulóinak, valamint a fővárosi középiskolák és egyetemek nappali tagozatos tanulóinak és hallgatóinak az eddigi évekhez hasonlóan továbbra is kedvezményes korcsolyázási lehetőséget kínál a műjégpálya.

A Budapesti Sportszolgáltató Központ a téli programsorozatról a napokban küldi meg felhívását a budapesti óvodák és iskolák részére.

A programsorozat részletei megtalálhatók a Városligeti Műjégpálya honlapján (https://www.mujegpalya.hu/hu), valamint az intézményvezetőknek megküldött tájékoztatókban.

Reméljük, hogy minél több budapesti gyermeknek és szüleinek okozhatunk ezzel a lehetőséggel mozgásban gazdag örömteli perceket.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei