Ingatlanfelújítás a kamerák előtt

Időutazásra hív az OTP Lakástakarék, a következő hónapokban egy ízig-vérig nyolcvanas évekbeli panellakást varázsol újjá Csorba Anita tértervező youtuber segítségével. A munkálatokat a felujitalak.hu weboldalon futó videósorozatban mindenki figyelemmel kísérheti.

Anita ezúttal egy komplett lakást újít fel a kamerák kereszttüzében

Az OTP Lakástakarék és az építészmérnök végzettségű Csorba Anita együttműködése korábbra datálható: a népszerű, 20 milliós nézettségű videócsatornával rendelkező tértervező youtuber már több alkalommal adott ötleteket, tanácsokat a lakástakarék-szerződés iránt érdeklődő, vagy azzal már rendelkező ügyfeleknek. A mostani közös projekt azonban nagy vállalkozás, hiszen az OTP Lakástakarék segítségével Anita ezúttal egy komplett lakást újít fel a kamerák kereszttüzében.

A korszerűsítésre váró 1+2 szobás, 65 négyzetméteres lakás

A korszerűsítésre váró kispesti, 1+2 szobás, 65 négyzetméteres lakás egyike a számtalan környékbeli tízemeletes épület panellakásának. Az ingatlanon a megépítése óta semmilyen komolyabb felújítást nem eszközöltek, így eredeti formájában őrzi a kora nyolcvanas évek minden stílusjegyét.

Az OTP Lakástakarék a „Felújítalak” program keretében egy huszonkét részes videósorozatban – a felújítás végigkövetésével – gyakorlati példákon keresztül mutatja be, hogy milyen típusú korszerűsítésre lehet igénybe venni az állami támogatású lakástakarékot. Ezek közé tartozik a közművek – víz-, villany-, gázvezetékek – cseréje, a burkolás, a nyílászárócsere, a gipszkartonozás, a fürdőszobai és festési munkálatok, az előszobai és konyhabútor beépítése, a fűtéskorszerűsítés, vagy akár a klímaberendezés, a redőny vagy a riasztó felszerelése is. A felújítási ötletek mellett tehát a finanszírozás lehetőségei is előtérbe kerülnek.

A felújítás a www.felujitalak.hu oldalon kísérhető figyelemmel

A felújított, várhatóan a jövő év első hónapjaiban elkészülő ingatlant az OTP Lakástakarék karitatív célra szánja. A videósorozat a www.felujitalak.hu oldalon kísérhető figyelemmel.

Stílussal kapcsolatos cikkeinket ezen a linken találja: stílusvadász

Akár ez is tetszhet A szerző további művei