Íme a menü a Corvin moziéjszakán

Friss premierek és az elmúlt időszak legsikeresebb filmjei várják az érdeklődőket április 21-én délutántól másnap hajnalig a 10. Corvin moziéjszakán Budapesten.

A Corvin mozi hat termében folyamatosan lesznek vetítések. A műsorban szerepel többek között a Star Wars – Az utolsó Jedik, két szuperhősfilm, a Thor: Ragnarök és a Fekete Párduc, a Gringo című amerikai vígjáték, az amerikai–brit koprodukcióban készült Tomb Raider akciókalandfilm, a Valami Amerika 3., valamint Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje is.

Premier előtt vetítik a Sosem voltál itt című angol–francia–amerikai filmdrámát és A bosszú című akcióthrillert, de a műsorban szerepel Quentin Tarantino első filmje, a Kutyaszorítóban is.

A Kabos teremben valamennyi előadás 3D-ben látható majd, a Radványi teremben pedig kizárólag magyar alkotások pörögnek egész éjjel. Levetítik Lengyel Balázs első nagyjátékfilm-rendezését a Lajkó – Cigány az űrben című filmszatírát, Szász János új alkotását, A hentes, a kurva és a félszeműt, valamint a Kincsem című nagysikerű produkciót.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei