Igazi latin fiesztával tér vissza Budapestre Ricky Martin

Szeptember 4-én visszatér a magyar fővárosba Ricky Martin, a Papp László Budapest Sportarénában lép színpadra Puerto Rico talán leghíresebb szülöttje. Addig is gyakran csendülnek fel jól ismert dalai a honi rádiókból, mint például a Livin’ la Vida Loca, Maria, She bangs, Nobody wants to be lonely, Disparo al Corazón, La Mordidita, Vente pa’ca vagy a legújabb toptrack, a Fiebre (2018), melyet eddig több mint 75 millióan nézték meg a Youtube csatornán.

A kis Ricky egy római katolikus otthonban nevelkedett. A zenei tehetséget anyai ágról örökölhette, nagyapja pedig költőként dalírásra inspirálta. Kilencévesen már belekóstolt a reklámszerepekbe, majd tizenkét évesen a Menudo fiúbanda tagjaként kezdte popénekesi karrierjét. Azóta 70 milliónál is több albuma lelt gazdára, több tucat platinalemezzel büszkélkedhet, valamint számos Grammy-, Latin Grammy-, American Music-, World Music-, Billboard Music- és MTV Music Video Award tulajdonosa.

A latin popénekes színészként is dolgozik, többek között a The Assassination of Gianni Versace, az American Crime Story legújabb évadában is láthatjuk őt. Közel áll hozzá a jótékonykodás is, az UNICEF nagyköveteként 2002-ben megalapította a Ricky Martin Alapítványt és a People For Children nevet viselő alapítványt.

Szeptember 4-én azonban a már jól ismert énekes-táncos oldalát csillantja meg budapesti koncertjén egy felejthetetlen, valódi latin fieszta keretében.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei