Hunguest Hotels élmény- és ajándékkártyák

Mert öröm adni, öröm kapni, élmény felhasználni!

Karácsony közeledtével lépjünk időben, hogy stresszmentes legyen az ünnep!

A tökéletes ajándék beszerzése sok fáradsággal járhat, majd az ajándékok átadásakor jön még az izgalom, sikerült-e örömöt szereznünk szeretteinknek. Ha a Hunguest Hotels ajándék- és élménykártyák mellett dönt, biztos lehet abban, hogy jól választott, hiszen így feltöltődést, pihenést, kényelmet, finom ízeket, vendégszerető kiszolgálást ajándékozhat.

Megvásárolható online és személyesen egyaránt!

www.hunguesthotels.hu/ajandekkartya

Ajándékkártya: 10, 20 és 50 ezer forintos címletekben kapható, felhasználható valamennyi Hunguest Hotels-szállodában, legyen az szállás, wellness- és gyógykezelés, vagy akár egy vacsora.

Élménykártya: 2 éj szállás félpanzióval 2 fő részére, kétágyas szobában. Beváltható a Hunguest Hotels belföldi és külföldi kijelölt szállodáiban szabadon választott időpontban. Ára: 65 000 Ft.

Prémium élménykártya: 2 éj szállás félpanzióval 2 fő részére, kétágyas szobában. Beváltható a Hunguest Hotels valamennyi belföldi és külföldi szállodájában szabadon választott időpontban. Ára: 80 000 Ft.

A kártyák megvásárolhatóak online a www.hunguesthotels.com weboldalon vagy személyesen szállodáink recepcióján, a Hunguest Hotels Törzsvendég Centrumban (1061 Bp., Székely M. u. 3.), illetve a weblapunkon feltüntetett Kreatív Hobby-üzletekben.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei